Zeitraum Taut Tafel

By Klemens Grund

Omschrijving

De Zeitraum Taut Tafel is een ontwerp van Klemens Grund. De Taut tafel – een bijzondere tafel bestaande uit negen onderdelen die u in elkaar kunt schuiven zonder dat lijm benodigd is. In dit prachtige minimalistische ontwerp ontmoet traditioneel vakmanschap met ingenieuze esthetiek. De tafel dankt haar naam aan de Duitse architect Bruno Taut, wie gedurende zijn leven gefascineerd werd door de ingetogen en sierlijke Aziatische cultuur. Deze Aziatische mentaliteit diende als vertrekpunt voor dit ontwerp. Grund zijn doel was om een lichte, inklapbare tafel van uitstekende kwaliteit te creëren, die geschikt zou zijn voor verschillende levenssituaties. De Taut tafel wordt gekenmerkt door haar bijzonder dunne tafelblad, welke een dikte van slechts 2 centimeter bedraagt. Met het oog op hun ecologische voetafdruk verzendt Zeitraum de Taut tafel in een platte verpakking met negen onderdelen. Traditionele verbindingen zoals de zwaluwstaart- en de wigverbinding maken de tafel makkelijk (de)monteerbaar met een rubberen hamer en een draaipen. De Taut tafel is met haar traditionele verbindingen en het ultra dunne tafelblad een unieke tafel, die met recht een blikvanger genoemd mag worden.

Dit prachtige ontwerp is verkrijgbaar in massief essenhout, eikenhout, Amerikaans walnoothout of Amerikaans kersenhout. De eikenhouten variant kan tegen een meerprijs voorzien worden van een beits afwerking in diverse kleuren, waarbij het blad en het frame afzonderlijk van elkaar kunnen worden gebeitst. De tafel heeft een hoogte van 75 centimeter, een diepte van 73 centimeter en is verkrijgbaar in een breedte van 160 of 190 centimeter.

Vanwege het grote aanbod aan uitvoeringen bieden wij u een selectie direct bestelbare tafels aan, mocht u een andere houtsoort of een gebeitste eikenhouten uitvoering op het oog hebben kunt u contact opnemen met een van onze interieurspecialisten.

Zeitraum Taut Tafel


✓ Traditioneel vakmanschap & ingenieuze esthetiek
✓ Negen inschuifbare onderdelen
✓ 100% massief hout
✓ Keuze uit vier verschillende soorten hout
✓ Optionele beits voor eikenhout
✓ In twee afmetingen verkrijgbaar

Vragen over de Taut Tafel Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zeitraum Taut Tafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Klemens Grund
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Diepte / Lengte 73 cm.
Breedte 160 / 190 cm.
Hoogte 75 cm.

Taut Tafel - Essen

b. 160 x h. 75 x d. 73 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.803

Taut Tafel - Essen

b. 190 x h. 75 x d. 73 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.141

Taut Tafel - Amerikaans walnoot

b. 160 x h. 75 x d. 73 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.210

Taut Tafel - Amerikaans walnoot

b. 190 x h. 75 x d. 73 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.581

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit