Zeitraum Okito Stoel

By Läufer & Keichel

Omschrijving

De Zeitraum Okito Stoel is een ontwerp van Läufer & Keichel en behoort tot de Okito-serie. De studio van Läufer & Keichel richt zich op duurzame ontwerpen variërend van meubelontwerp en industrieel ontwerp. De Okito-serie is gericht op unieke, stapelbare en multifunctionele ontwerpen. Kenmerkend voor de Okito Stoel is de massief houten zitting. Deze zitting vormt het hart van de minimalistische stoel. De zitting verbindt het frame met de rugleuning. Zonder zichtbare verbindingselementen wordt de rugleuning aan de zitting verbonden dat zorgt voor zowel een opvallend eenvoudig als modern silhouet. De dubbele spijl van de rugleuning draagt bij aan het bijzondere zitcomfort van de stoel. De rugleuning veert mee met draaibewegingen van uw bovenlichaam ook wanneer u achterover leunt. Dankzij het minimale gebruik van materialaen is de Okito Stoel een ware lichtgewicht en eenvoudig te verplaatsen bij u thuis.

De Okito Stoel is gemaakt van massief hout. Het frame van de stoel is vervaardigd uit zwart gepoedercoat staal. De stoel heeft een diepte van 48 centimeter, een breedte van 47 centimeter en een hoogte van 79 centimeter. De stoel is verkrijgbaar in eikenhout, gebeitst eikenhout en Amerikaans walnoothout. Bij de variant in gebeitst eikenhout is het mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign twee varianten voor u geselecteerd welke direct te bestellen zijn: eikenhout en Amerikaans walnoothout. Om de Okito Stoel te voorzien van een ander afwerking, keuze in hout of een mooie kleur beits kunt u contact opnemen met een van onze interieurspecialisten of kom langs in de winkel.

Zeitraum Okito Stoel


✓ Minimalistisch en modern design
✓ Bijzonder zitcomfort
✓ Vervaardigd uit massief hout
✓ Verschillende uitvoeringen

Vragen over de Okito Stoel van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zeitraum Okito Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Läufer & Keichel
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Diepte / Lengte 48 cm.
Breedte 47 cm.
Hoogte 79 cm.
Opties Stapelbaar
Zithoogte 46 cm.

Okito Stoel

Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 705

Okito Stoel

Amerikaans Walnoot

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 831

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit