Zeitraum Okito Kruk

By Läufer & Keichel

Omschrijving

De Zeitraum Okito Kruk is een ontwerp van Läufer & Keichel en behoort tot de Okito serie. De studio van Läufer & Keichel richt zich op duurzame ontwerpen variërend van meubelontwerp en industrieel ontwerp. De Okito serie is gericht op unieke, stapelbare en multifunctionele ontwerpen. Kenmerkend voor de Okito Kruk is de massief houten zitting. Deze zitting vormt het hart van de minimalistische kruk. Onder de zitting komt het frame samen. Alle verbindingen zijn geschroefd onder het hart van de kruk. De onzichtbare verbindingen aan de bovenzijde zorgen voor een opvallend eenvoudig en modern silhouet. De Okito Kruk is ideaal te gebruiken aan uw (hoge) eettafel, aan de bar of als decoratie om uw favoriete bloemstuk op te plaatsen.

De Okito Kruk is gemaakt van massief hout. Het frame van de kruk is vervaardigd uit zwart gepoedercoat staal. De kruk is verkrijgbaar in eikenhout en Amerikaans walnoothout en is te verkrijgen in verschillende afwerkingen: geolied en gebeitst. Bij de variant in gebeitst eikenhout is het mogelijk om te kiezen uit verschillende kleuren. De Okito Barkruk is verkrijgbaar in drie zithoogtes: een zithoogte van 46 centimeter, een zithoogte van 65 centimeter en een zithoogte van 80 centimeter. De Okito Kruk met een zithoogte van 46 centimeter is stapelbaar.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign twee varianten voor u geselecteerd. U kunt de kruk direct bestellen in de varianten geolied eikenhout en geolied Amerikaans walnoothout met een zithoogte van 46 centimeter of 80 centimeter. Voor de variant met een zithoogte van 65 centimeter of om de kruk te voorzien van een mooie kleur beits kunt u contact opnemen met een van onze interieurspecialisten of kom langs in de winkel.

Zeitraum Okito Kruk


✓ Minimalistisch en modern design
✓ Onzichtbare bevestigingen aan de bovenzijde
✓ Vervaardigd uit massief hout
✓ Verschillende uitvoeringen

Vragen over de Okito Kruk van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zeitraum Okito Kruk.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Läufer & Keichel
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Diepte / Lengte 38/43 cm.
Breedte 38/43 cm.
Hoogte 46/80 cm.
Zithoogte 46/80 cm.

Okito Kruk

Eiken - d. 38 x b. 38 x h. 46 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 568

Okito Kruk

Eiken - d. 43 x b. 43 x h. 80 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 625

Okito Kruk

Amerikaans Walnoot - d. 43 x b. 43 x h. 80 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 729

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit