Zeitraum Nonoto Stoel

By Läufer & Keichel

Omschrijving

De Zeitraum Nonoto Stoel is een ontwerp van Läufer & Keichel. De Nonoto stoel is de eerste massief houten stoel van het design duo en is ontworpen naar de traditie van klassieke houten stoelen. Volgens Läufer & Keichel draait het bij een massief houten stoel om de vorm en betovert deze de aanschouwer, daarom wordt de Nonoto stoel door de design studio ook gezien als een sculptuur. Behalve zijn fantastische sculpturale vorm is de Nonoto ook een klassieke stoel: met zijn perfect uitgebalanceerde kracht, gewicht en ultiem zitcomfort nodigt de Nonoto uit om plaats te nemen. Dit ontwerp is ook verkrijgbaar in een comfort editie, waarbij de rugleuning breder is en als een comfortabele omhelzing aanvoelt. Zowel de Nonoto stoel als de Nonoto Comfort stoel zijn met recht een betoverende blikvanger te noemen, en zijn een klassieke toevoeging aan uw interieur.

Dit ontwerp heeft een breedte van 46 centimeter, een hoogte van 78 centimeter en een diepte van 52 centimeter. De Nonoto stoel is verkrijgbaar in massief eiken en massief Amerikaans walnoot en wordt met natuurlijke oliën behandeld. De eiken variant is ook verkrijgbaar in een afwerking met beits, waarbij de zitting en het frame afzonderlijk van elkaar gebeitst kunnen worden. Voor een zacht zitcomfort kunt u voor een gestoffeerde zitting kiezen, hiervoor kunt u kiezen uit leder of stof.

De eiken en de Amerikaanse walnoot uitvoering zijn direct te bestellen. Om een uitvoering van gebeitst eiken of met een gestoffeerde zitting te bestellen, kunt u contact opnemen met een van onze interieurspecialisten in de winkel.

Zeitraum Nonoto Stoel


✓ Klassieke massief houten stoel
✓ Sculpturaal design
✓ Houten of gestoffeerde zitting
✓ Eiken, gebeitst eiken, Amerikaans walnoot hout
✓ Afmeting: b. 46 x h. 78 x d. 52 cm.
✓ Ook in comfort editie verkrijgbaar

Vragen over de Nonoto Stoel van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zeitraum Nonoto Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Läufer & Keichel
Jaartal 2015
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Diepte / Lengte 52 cm.
Breedte 46 cm.
Hoogte 78 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte Hout: 45 / gestoffeerd: 46 cm.

Nonoto Stoel

Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.196

Nonoto Stoel

Amerikaans Walnoot

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.322
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit