Zeitraum Nonoto Comfort Stoel

By Läufer & Keichel

Omschrijving

De Zeitraum Nonoto Comfort Stoel is een ontwerp van Läufer & Keichel. De Nonoto stoel is de eerste massief houten stoel van het design duo en is ontworpen naar de traditie van klassieke houten stoelen. Volgens Läufer & Keichel draait het bij een massief houten stoel om de vorm en betovert deze de aanschouwer, daarom wordt de Nonoto stoel door de design studio ook gezien als een sculptuur. Behalve zijn fantastische sculpturale vorm is de Nonoto ook een echte stoel: met zijn perfect uitgebalanceerde kracht, gewicht en ultiem zitcomfort nodigt de Nonoto uit om plaats te nemen. De Nonoto Comfort stoel heeft een bredere rugleuning ten opzichte van de Nonoto stoel, waar bij het plaatsnemen in de stoel de bredere rugleuning aanvoelt als een comfortabele omhelzing. De Nonoto Comfort stoel is met recht een betoverende blikvanger te noemen, en is een klassieke toevoeging aan uw interieur.

Dit ontwerp heeft een breedte van 52 centimeter, een hoogte van 78 centimeter en een diepte van 52 centimeter. De Nonoto stoel is verkrijgbaar in massief eiken en massief Amerikaans walnoot en worden met natuurlijke oliën behandeld. De eiken variant is ook verkrijgbaar in een afwerking met beits, waarbij de zitting en het frame afzonderlijk van elkaar gebeitst kunnen worden. Voor een zacht zitcomfort kunt u voor een gestoffeerde zitting kiezen, hiervoor kunt u kiezen uit een lederen of stoffen zitting.

De eiken uitvoering. de zwart gebeitst eiken uitvoering en de Amerikaanse walnoot uitvoering zijn direct te bestellen. Om een van de andere uitvoeringen of een gestoffeerde zitting te bestellen, kunt u contact opnemen met een van onze interieurspecialisten.

Zeitraum Nonoto Comfort Stoel


✓ Klassieke massief houten stoel
✓ Sculpturaal design
✓ Brede rugleuning
✓ Houten of gestoffeerde zitting
✓ Eiken, gebeitst eiken of Amerikaans walnoot
✓ Afmeting: b. 52 x h. 78 x d. 52 cm.

Vragen over de Nonoto Comfort Stoel van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zeitraum Nonoto Comfort Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Läufer & Keichel
Jaartal 2015
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Diepte / Lengte 52 cm.
Breedte 52 cm.
Hoogte 78 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte Hout: 45 / gestoffeerd: 46 cm.

Nonoto Comfort Stoel

Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.236

Nonoto Comfort Stoel

Zwart Gebeitst Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.355

Nonoto Comfort Stoel

Amerikaans Walnoot

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.372

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit