Zeitraum Morph Barkruk

By Formstelle

Omschrijving

De Zeitraum Morph Barkruk is een ontwerp van Formstelle en behoort tot de dynamische Morph serie. Kenmerkend voor deze serie is de unieke houding van de schuine achterpoten, welke samen met de voorpoten een interessant samenspel van stabiliteit en dynamiek creëren. Er zijn diverse opties mogelijk voor deze prachtige barkruk. Zo kunt u kiezen uit een massief eiken of een massief Amerikaans walnoten onderstel met een bijbehorend fineer voor de licht gevormde zitting. Het onderstel en de zitting worden met een natuurlijke olie in gemasseerd, wat er voor zorgt dat het hout een zachte en resistente laag krijg en goed kan ademen. De eiken variant kan ook worden besteld in diverse kleuren beits, waarbij de zitting en het onderstel afzonderlijk van elkaar gekleurd kunnen worden. Voor de liefhebber van extra comfort is het ook mogelijk de kruk te bestellen met een gewatteerde zitting, en sinds 2012 is de Morph barkruk ook verkrijgbaar met een volledig gestoffeerde zitting. Bij beide stoffering opties kan zowel voor leder als voor een hoogwaardige stof worden gekozen. De minimalistische barkruk behoeft dankzij zijn fijne uiterlijk niet veel ruimte en is hierdoor de ideale kruk voor een kleinere ruimte.

De Morph Barkruk is verkrijgbaar in twee maten:
  • Morph barkruk laag: b. 36 x h. 77 x d. 42 centimeter, zithoogte ongestoffeerd 65 centimeter, zithoogte gestoffeerd 66 centimeter
  • Morph barkruk hoog: b. 36 x h. 92 x d. 42 centimeter, zithoogte ongestoffeerd 80 centimeter, zithoogte gestoffeerd 81 centimeter

De massief eiken en de massief Amerikaans walnoot uitvoeringen zonder stoffering zijn direct te bestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de Morph barkruk geheel naar eigen wens samen te stellen met de diverse kleur- en stoffering opties, neem hiervoor contact op met een van onze interieurspecialisten in de winkel.

Zeitraum Morph Barkruk


✓ Dynamische uitstraling
✓ Sterk & lichtgewicht
✓ In eiken of Amerikaans walnoot
✓ Speciale comfort opties
✓ Ook in gebeitst eiken verkrijgbaar
✓ In twee afmetingen
✓ Twee zithoogtes: 65 / 80 cm.

Vragen over de Morph Barkruk van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zeitraum Morph Barkruk.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Formstelle
Jaartal 2009
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Diepte / Lengte 42 cm.
Breedte 36 cm.
Hoogte 77 / 92 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte Hout: 65 / 80 cm, gestoffeerd: 66 / 81 cm.

Morph Barkruk Laag - Eiken

b. 36 x h. 65 x d. 42 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 863

Morph Barkruk Hoog - Eiken

b. 36 x h. 80 x d. 42 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 892

Morph Barkruk Laag - Amerikaans Walnoot

b. 36 x h. 65 x d. 42 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 930

Morph Barkruk Hoog - Amerikaans Walnoot

b. 36 x h. 80 x d. 42 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 977

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit