Zeitraum Cena Rectangular Tafel

By Birgit Gämmerler & Peter Gaebelein

Omschrijving

De Zeitraum Cena Rectangular Tafel is een ontwerp van Birgit Gämmerler & Peter Gaebelein. Gämmerler & Gaebelein staan aan het roer van Zeitraum en zijn verantwoordelijk voor een aantal prachtige ontwerpen van het Duitse merk, waaronder de Cena tafel. Het duo ontwierp in 2004 de Cena tafel, een moderne interpretatie van de bekende bankettafel. Zo veelzijdig als dat een bankettafel is, zo divers is de Cena serie met haar vormen, afmetingen en type gebruik. Een van de ontwerpen uit de serie is de Cena Rectangular tafel, welke zoals de naam weggeeft een rechthoekige vorm heeft. Het tafelblad wordt omringd door een afgeschuinde kant welke naar binnen toeloopt, dit geeft het blad een lichte uitstraling wat sterk contrasteert met het stevige solide middenstuk. De massief houten poten van de tafel bevinden zich richting het midden, waardoor de stoelen vrij rondom de tafel ingedeeld kunnen worden. Dankzij het minimalistische uiterlijk en de uitzonderlijke kwaliteit van het hout is de Cena een tijdloze tafel welke generatie op generatie wordt doorgegeven.

Dit ontwerp heeft een hoogte van 75 centimeter, een diepte van 90 centimeter en is verkrijgbaar in diverse breedtes. Het tafelblad is 3,2 centimeter dik. De tafel is van 100% massief hout wat met een nauwkeurig oog wordt samengesteld voor een prachtig ogend resultaat van uitstekende kwaliteit. Het oppervlak wordt behandeld met een natuurlijke wax wat het zacht laat aanvoelen en tegen invloeden van buitenaf beschermt.

De Cena Rectangular tafel is direct bestelbaar in eiken in geselecteerde afmetingen, maar is ook verkrijgbaar in eiken, gebeitst eiken, knoestig eiken, essen, Amerikaans kersenhout en Amerikaans en Europees notenhout. Deze varianten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, neem hiervoor contact op met een van onze interieurspecialisten.

Zeitraum Cena Rectangular Tafel


✓ Licht & sterk
✓ 100% massief hout
✓ Verschillende houtsoorten
✓ Diverse afmetingen

Vragen over de Cena Rectangular Tafel Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zeitraum Cena Rectangular Tafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Birgit Gämmerler & Peter Gaebelein
Jaartal 2004
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Diepte / Lengte 90 cm.
Breedte 160 / 180 / 200 / 220 / 240 cm.
Hoogte 75 cm.

Cena Rectangular Tafel

Eiken - 160 x 90 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.940

Cena Rectangular Tafel

Eiken - 180 x 90 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.190

Cena Rectangular Tafel

Eiken - 200 x 90 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.584

Cena Rectangular Tafel

Eiken - 220 x 90 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.942

Cena Rectangular Tafel

Eiken - 240 x 90 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.593

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit