Zeitraum 1.3 Stoel

By Kihyun Kim

Omschrijving

De Zeitraum 1.3 Stoel is een ontwerp van Kihyun Kim en behoort tot de 1.3 collectie. Deze serie bestaat uit een stoel, kruk en barkruk. De minimalistische 1.3 Stoel is ontworpen om alledaagse schoonheid te weerspiegelen in elke ruimte. Dankzij de fijne contouren heeft de stoel een flinterdun uiterlijk van de zitting tot aan de rugleuning. Hierdoor lijkt de stoel te zweven. De 1.3 Stoel werd in 2012 genomineerd voor de designprijs “Design of the year”.

De 1.3 Stoel is biologisch geproduceerd en is gemaakt van gerecycled materiaal. De stoel is vervaardigd uit 100% massief hout. Het hout wordt met een natuurlijke olie behandeld, wat voor een zacht oppervlak zorgt en het hout beschermt tegen invloeden van buitenaf. De diepte van de 1.3 Stoel is 44 centimeter, de breedte is 40 centimeter en de hoogte is 79 centimeter. De zithoogte bedraagt 47 centimeter (ongestoffeerd) of 48 centimeter (gestoffeerd).

De 1.3 Stoel in massief eiken en Amerikaans walnoot is direct te bestellen. Om de stoel te voorzien van een mooie kleur beits of een gestoffeerde zitting kunt u contact opnemen met een van onze interieurspecialisten.

Zeitraum 1.3 Stoel


✓ Minimalistisch design
✓ Flinterdunne uitstraling
✓ Design of the year 2012
✓ Verschillende uitvoeringen

Vragen over de 1.3 Stoel van Zeitraum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zeitraum 1.3 Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Kihyun Kim
Jaartal 2012
Garantie 2 jaar
Merk Zeitraum
Diepte / Lengte 44 cm.
Breedte 40 cm.
Hoogte 79 cm.
Zithoogte 47 cm.

1.3 Stoel

Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 665

1.3 Stoel

Amerikaans Walnoot

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 728

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit