Zanotta William Bank

By Damian Williamson

Omschrijving

De Zanotta William Bank is een ontwerp uit 2010 van Damian Williamson. Het design draagt de naam van zijn schepper, wellicht omdat de bank de signatuur van Williamson zo sterk typeert: de beste kwaliteit en een hoog comfort gecombineerd met een bijzonder hoge mate van schoonheid.

De William Bank is een modulaire bank. Dit houdt in dat u hem geheel naar eigen inzicht kunt samenstellen, zodat ‘ie perfect in uw interieur past. Van een eenvoudige rechthoekige samenstelling, tot een hoekbank met eventueel nog een handige gemonteerde legplank, de mogelijkheden zijn haast eindeloos. Het mooie is dat hoe u de bank ook samenstelt, de elegantie van het design blijft altijd behouden. Die schoonheid zit hem vooral in de slanke pootjes en het strakke doch warme onderstel, gecombineerd met comfortabele kussens.

Bij MisterDesign is de William Bank standaard verkrijgbaar als een rechthoekige bank in twee lengtematen. Een van twee kussens (breedte: 180 cm) en een van drie kussens (breedte: 224 cm). Deze varianten zijn beide bekleed met het meest exclusieve leder uit de Zanotta selectie. Neem voor een andere configuratie of stoffering van de William Bank contact met ons op.

Mocht de William Bank niet helemaal bij u passen, maar heeft het design u wel nieuwsgierig gemaakt; Williamson heeft nog meer banken voor Zanotta ontworpen, zoals de Hiro Bank, Flamingo Bank en de Botero Bank. Ook deze kunnen wij aan u leveren dus neem ook gerust contact met ons op als u benieuwd bent naar een van de andere bank van Zanotta.

Zanotta William Bank


✓ Veelzijdige, modulaire bank
✓ Hoogwaardige materialen
✓ Zeer hoog comfort
✓ Lichtvoetige uitstraling

Vragen over de William Bank van Zanotta?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zanotta William Bank.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Damian Williamson
Jaartal 2010
Garantie 2 jaar
Merk Zanotta
Diepte / Lengte 90 cm.
Breedte 180 / 224 cm.
Hoogte 87 cm.

William Bank - Leather 99

Breedte: 180 cm

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 11.259

William Bank - Leather 99

Breedte: 224 cm

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 13.552

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit