Zanotta Quaderna Bank

By Superstudio

Omschrijving

De Zanotta Quaderna Bank is in 1970 ontworpen door een groep getalenteerde studenten uit Florence onder de naam Superstudio. Zij hadden de rebelse ambitie om de Italiaanse designgewoontes te doorbreken en voor eens en altijd hun stempel te drukken in het interieurdesignlandschap. Gezien het feit dat hun Quaderna serie nog altijd in productie is, kunnen we wel stellen dat de ontwerpers hun ambitie hebben waargemaakt. Het meubel is bovendien te bewonderen in tal van toonaangevende musea over de hele wereld. Maar siert het design binnenkort ook in uw interieur?

Het concept van de Quaderna serie is even uniek als eenvoudig. Het super minimalistische frame, waarbij de poten naadloos in de zitting overlopen, is gemaakt van multiplex dat volledig is bedekt met wit kunststoflaminaat waarop zwarte vierkanten zijn gedrukt. De vierkante strepen staan steeds drie centimeter van elkaar vandaan.

De Quaderna Bank is in veel interieurs en ruimtes en op verschillende wijze toepasbaar. Gebruik hem gewoon als bank, bijvoorbeeld bij de Quaderna Eettafel, of als lage console om boeken, accessoires of kunst op te etaleren. De zitting van de Quaderna bank wordt gedragen door twee gesloten poten aan de korte zijdes. Naast deze bank is de Quadera ook verkrijgbaar als wandtafel en bijpassende eettafel.

Zanotta Quaderna Bank


✓ Ontworpen door studenten in 1970
✓ Breed toepasbaar
✓ Minimalistisch design
✓ Iconische eyecatcher

Vragen over de Quaderna Bank van Zanotta?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Zanotta Quaderna Bank.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Superstudio
Jaartal 1970
Garantie 2 jaar
Merk Zanotta
Diepte / Lengte 42 cm.
Breedte 150 cm.
Hoogte 39 cm.

Quaderna Bank

b. 150 x h. 39 x d. 42 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.182

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit