Zanotta Cavour CM Bureau

By Carlo Mollino

Omschrijving

Het Zanotta Cavour CM Bureau is een ontwerp uit 1949 van de excentrieke Italiaanse ontwerper en architect Carlo Mollino. Dit bureau is een van de resultaten van Mollino’s zoektocht naar de perfecte structuur voor een skihut. In dit ontwerp van de excentrieke Italiaanse ontwerper staat een gebalanceerd contrast centraal, en wordt het organisch gevormde frame gecombineerd met de strakke, geometrische vormen van een tweetal opbergelementen. Dit schitterende bureau is perfect voor eenieder die van elegantie en maximale benutting van de ruimte houdt, en maakt zowel op de werkvloer als thuiswerkvloer een onvergetelijke indruk.

Aan de rechterzijde onder het blad bevindt zich een kast met vijf lades aan opbergruimte. Deze volumineuze kast fungeert naast opbergmogelijkheid ook als stevige poot. Aan de andere zijde van het frame is een uitschuifbare opberglade gecreëerd, die in een dynamische positie een contragewicht lijkt te vormen voor het schuine, boemerang-achtige frame. U kunt de opberglade inkijken door het schitterende kristalglas dat zich op de lade bevindt, dat wordt herhaald in het blad van de tafel.

Het onderstel bestaat uit massief hout waarbij er gekozen kan worden voor een naturel eiken uitvoering, een zwart gelakte eiken uitvoering en een Canaletto notenhouten uitvoering. Voor het bureaublad is 12 millimeter dik gehard glas gebruikt, dit is iets dikker dan het glas dat op de opberglade en opbergkast ligt. Dit is namelijk 8 millimeter dik. Voor beide glazen platen wordt dezelfde kleur gebruikt, waarbij u de keuze heeft uit transparant ‘clear’, ‘extra clear’ en gerookt glas. MisterDesign heeft enkele uitvoeringen geselecteerd die u direct online kunt bestellen, andere uitvoeringen zijn op aanvraag verkrijgbaar via onze interieurspecialisten.

Zanotta Cavour CM Bureau


✓ Gebalanceerd contrast staat in het Cavour CM bureau centraal
✓ Lichte dynamische lijnen hand in hand met geometrische vlakken
✓ Twee opbergmogelijkheden
✓ Massief eiken- of notenhout
✓ In drie verschillende uitvoeringen glas

Vragen over het Cavour CM Bureau van Zanotta?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Zanotta Cavour CM Bureau.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Carlo Mollino
Jaartal 1949
Garantie 2 jaar
Merk Zanotta
Diepte / Lengte 90 cm.
Breedte 247 cm.
Hoogte 75 cm.

Cavour CM Bureau

Eiken - Clear

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 13.201

Cavour CM Bureau

Walnoot - Clear

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 13.836

Cavour CM Bureau

Zwart gelakt eiken - Gerookt

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 14.368

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit