Zakelijk bestellen

Van het leveren van designmeubelen en -verlichting tot een complete projectinrichting met behang, gordijnen en afstyling met accessoires. Bij MisterDesign kunt u als zakelijke relatie met een persoonlijk B2B account rekenen op uitgebreide service.

Interieuradvies door Pleun

“Ik werk graag met u samen om tot het beste resultaat te komen.”

Daphne
Accountmanager B2B


Aanmelden als zakelijke klant

Vul onderstaand formulier in voor het aanmaken van een zakelijk account en profiteer van de voordelen.

 

De voordelen van zakelijk bestellen

Voor advies op maat, korte communicatielijnen met vaste aanspreekpunten, scherpe offertes en al dan niet gewenst een full service pakket inclusief kant en klare oplevering kunt u bij ons terecht. Ook denken we graag mee over de beste keuze als het gaat om duurzaamheid, techniek, styling en budget.

1. VAST CONTACTPERSOON
Icon Een vast aanspreekpunt met ruime ervaring in het ontwikkelen van interieur concepten voor de zakelijke- en hospitality branche.
 
2. REPRESENTATIEVE SHOWROOMS
Icon Bezoek onze showrooms om inspiratie op te doen en ontdek op maar liefst 2800 m2 een zorgvuldige selectie van ons assortiment.
 
3. EXCLUSIEVE COLLECTIE MERKEN
Icon Onze collectie is gevuld met de meest vernieuwende en iconische meubelen, design verlichting en design accessoires van de beste merken.
 
4. MATERIAALSTALEN VOORHANDEN
Icon Bekijk en vergelijk kleuren, stofferingen en andere materialen om zo de beste keuze voor uw project te maken.
 
5. ONDERSTEUNING VAN ONZE INTERIEURSPECIALISTEN
Icon Ons team van ervaren interieurspecialisten is beschikbaar om ondersteuning te bieden, om zo tot het beste resultaat te komen.
 
6. PREMIUM BEZORGSERVICE
Icon Ons team van professionele bezorgers staat klaar om alle meubelen persoonlijk af te leveren en indien gewenst te monteren.

 

ONZE B2B ACCOUNTMANAGER

Daphne is afgestudeerd als ruimtelijk vormgever, waarna ze aan Academie Artemis een vervolgopleiding afrondde als Allround Creative Concept Developer. Ze heeft een passie voor interieur en staat graag klaar voor haar zakelijke relaties. Een persoonlijke benadering en een warm welkom zijn belangrijke uitgangspunten voor haar om een goede en succesvolle samenwerking te kunnen realiseren en te onderhouden.MisterDesign WinkelsEerdere projecten

Hieronder vindt u enkele projecten die MisterDesign heeft gerealiseerd. Advies voor uw eigen project? Neem dan contact met ons op.

 • Werkwijze

  PVH

  Hoofdkantoor Amsterdam (2021)

 • Werkwijze

  NOORD-BRABANTS MUSEUM

  Griffierkamer ‘s-Hertogenbosch (2019)

 • Werkwijze

  STICHD

  Hoofdkantoor Dusseldorf (2019)