Zakelijk Bestellen

Uiteraard kunt u ook bij ons bestellen via uw bedrijf. Vergeet alleen niet bij de bestelling uw eigen naam of naam ter attentie van te melden, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat de bestelling bij de juiste persoon aankomt. Wilt u graag uw BTW-nummer op de factuur laten plaatsen? Plaats dan tijdens de checkout bij stap 6 een opmerking.

Extra Service Zakelijk Bestellen

OP REKENING BESTELLEN
Zakelijke klanten kunnen op rekening bestellen. U ontvangt na ontvangst van uw bestelling de factuur op het door u opgegeven factuuradres. Het kan echter zijn dat wij een bepaalde vooruitbetaling van u verlangen. Wilt u zakelijk op factuur bestellen, neem dan contact op met onze klantenservice.

GROOT AANTAL AFNEMEN
Mocht u grotere aantallen van een artikel willen bestellen, kunt u altijd vrijblijvend een offerte aanvragen via een van onze interieuradviseurs. Stuurt u dan een e-mail naar verkoop@misterdesign.nl met uw aanvraag. Mocht u al een keuze hebben gemaakt uit onze collectie, stuurt u dan de naam van het artikel, de gewenste uitvoering en het gewenste aantal door. 

PROJECTINRICHTING
MisterDesign is er ook voor zakelijke klanten en op het gebied van projectinrichting in Nederland en België. Of het nu gaat om kantoor, horeca of zorginstellingen. Van headoffices tot tandartspraktijken en van restaurants tot winkelformules zijn wij actief. Voor advies op maat, korte communicatielijnen met vaste aanspreekpunten, scherpe offertes en al dan niet gewenst een full service pakket inclusief kant en klare oplevering kunt u bij ons terecht. Klik hier voor meer informatie over projectinrichting of neem contact op met verkoop@misterdesign.com.

RELATIEGESCHENKEN
Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk of een bijzonder cadeau voor uw medewerkers? MisterDesign helpt u graag bij het bedenken van een uniek cadeau. Neem contact op met verkoop@misterdesign.com voor de mogelijkheden.Retourneren Zakelijke Bestellingen

Zakelijke bestellingen zijn uitgesloten van retourrecht. Als u graag een zakelijke bestelling wilt retourneren, kunt u contact opnemen met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.BTW & KVK

BTW Nummer BE: 0549.925.959
BTW Nummer NL: 8227.07.949.B01
KVK nummer: 50381814 (NL)


Laat hier je bericht achter

We nemen z.s.m. contact met je op
Maandag t/m vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar van 9.00u – 17.30u.

* Verplichte velden

of
+32 (0) 3808 4190