WOUD Rina Neushoorn

By Steffen Juul

Omschrijving

De WOUD Rina Neushoorn is een ontwerp van Steffen Juul. Werp één blik op deze charismatische neushoorn en u raakt op slag verliefd! Dit is geen toeval, want de designs van Steffen Juul draaien allemaal om de aantrekkingskracht van een design in verhouding tot de toeschouwer. Juul heeft de natuur van de neushoorn weten te vangen in dit design en doet met dit prachtige ontwerp eer aan de eeuwenoude Deense traditie van het maken van expressieve sculpturen. De ronde Rina neushoorn straalt veel liefde en warmte uit en brengt een glimlach op uw gezicht, zijn eigen expressie kan zelfs van een charmante tot een wonderlijke blik worden aangepast door het kopje te kantelen. Deze natuurlijk ogende neushoorn vindt in ieder interieur zijn thuis, en is ook zeer geschikt om cadeau te geven aan uw naaste!

Dit expressieve design is gemaakt van 100% massief eiken en is afgewerkt met een matte blanke lak. U kunt kiezen uit een kind variant (Mini - b. 9,5 x h. 5,2 x d. 5,8 centimeter), een volwassen variant (Small – b. 13 x h. 7 x d. 7,9 centimeter) en een moeder variant (Medium – b. 20,5 x h. 11,5 x d. 12,5 centimeter). Geef uw neushoorntje een mooie plek in uw interieur of combineer het met een moeder of kind variant.

WOUD Rina Neushoorn


✓ Expressieve sculptuur
✓ Oude Deense traditie
✓ 100% massief eiken
✓ Keuze uit mini, small en medium

Vragen over de Rina Neushoorn van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de WOUD Rina Neushoorn.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Steffen Juul
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk WOUD

Rina Neushoorn

Medium / Taupe

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 149

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit