WOUD RAY Café Stoel

By Fasting & Rolff

Omschrijving

De WOUD RAY Café Stoel is een ontwerp van Fasting & Rolff. De RAY Café Stoel is onderdeel van de RAY Collectie die Fasting & Rolff hebben ontworpen voor WOUD. Deze collectie bestaat uit verschillende meubelen speciaal ontworpen voor buiten. De individuele designs passen perfect bij elkaar door de samenhang in de details en het is dan ook zeker mogelijk om te combineren. In elk design vindt u horizontale openingen die, wanneer de zon erop schijnt, mooie schaduwen creëren op de ondergrond. Naast dat dit een mooi detail is heeft het ook een functioneel doel. Door deze openingen kan de wind gemakkelijk door de designs heen en kan het regenwater van de meubelen aflopen, ideaal voor buiten! De designs hebben een modern uiterlijk en zijn licht van gewicht wat te danken is aan het materiaal waar ze van gemaakt zijn.

De RAY Café Stoel is van gelakt aluminium en is verkrijgbaar in de kleur wit. De stoel heeft een hoogte van 79,4 centimeter, breedte van 45 centimeter, diepte van 55 centimeter en zithoogte van 45,5 centimeter.

WOUD RAY Café Stoel


✓ Onderdeel van RAY Collectie
✓ Geschikt voor buiten
✓ Modern
✓ Lichtgewicht

Vragen over de RAY Café Stoel van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de WOUD RAY Café Stoel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Fasting & Rolff
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 55 cm.
Breedte 45 cm.
Hoogte 79,4 cm.
Zithoogte 45,5 cm.

RAY Café Stoel

Wit

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 279

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit