WOUD Pocket Spiegel (op=op)

By Daniel Schofield

Omschrijving

De WOUD Pocket Spiegel is een simplistisch ontwerp van Daniel Schofield. De spiegel is de perfecte metgezel om ervoor te zorgen dat u op uw best de deur uitgaat, zonder daarbij iets te vergeten. Het indrukwekkende ontwerp heeft een ronde vorm en is aan de onderzijde voorzien van een kom, gemaakt van eikenhout en geschikt voor allerlei alledaagse voorwerpen. Deze kom is als het ware gehalveerd maar de reflectie van de spiegel geeft de mystieke illusie van een volledige kom. Dankzij het minimalistische ontwerp komt de spiegel in iedere ruimte mooi tot zijn recht. Hang ‘m bijvoorbeeld op in uw toilet of geef de spiegel een mooi plekje in de hal.

Het design is verkrijgbaar met een diameter van 26 en 32 centimeter. Verder heeft u de keuze uit een afwerking met naturel eiken, gerookt eiken en zwart gelakt eiken. De spiegel kan eenvoudig met behulp van de bijgeleverde schroef bevestigd worden. Let op dat u de juiste plug kiest voor het type wand dat u heeft. Tip: combineer de twee afmetingen voor een speels effect!

De Pocket Spiegel behoort tot de verrassende collectie van WOUD. Het relatief jonge designlabel kwam in 2014 van de grond door oprichters Mia en Torben Koed. Het duo heeft ruime ervaring opgedaan in de meubelindustrie en besloot dat het tijd werd voor een nieuwe uitdaging, met WOUD tot gevolg. Het Scandinavische WOUD werkt frequent samen met opkomende designers, zo ook met Daniel Schofield, de ontwerper van de Pocket Spiegel. Daniel Schofield is een Britse designer en vindt dat bij design, elk detail een functie moet hebben. Zijn werk is eerlijk en puur.

WOUD Pocket Spiegel


✓ Scandinavisch design
✓ Prachtige optische illusie.
✓ Materiaal: eikenhout
✓ Afmeting: Ø26 / Ø32 cm.
✓ Designer: Daniel Schofield

Vragen over de Pocket Spiegel van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de WOUD Pocket Spiegel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Daniel Schofield
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 10.2 / 13.3 cm.
Diameter 26 / 32 cm.

Pocket Spiegel (op=op)

Large Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 189

Special Price € 132,30

Pocket Spiegel (op=op)

Large Gerookt Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 189

Special Price € 132,30

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit