WOUD Pause Stoel 2.0

By Kasper Nyman

Omschrijving

De WOUD Pause Stoel 2.0 is een ontwerp van de Finse designer Kasper Nyman. Als één van de eersten werkte Kasper samen met WOUD en ontwierp hij voor hen deze degelijke stoel. Een stoel die staat voor alles wat hij belangrijk vindt in een design: materiaalkeuze en een goede constructie in combinatie met een sterk karakter. Nyman heeft de Pause serie ontwikkeld met in het achterhoofd het idee van persoonlijke reflectie naar eenvoudigere dingen in het leven. De focus ligt bij deze stoel dan ook op zijn functie. Neem plaats en pauzeer even om te genieten van het moment. In het minimalistische design zijn herkenbare details zichtbaar, zoals de massieve poten die bovenaan een beetje naar achteren lopen waar ze de rugleuning dragen. Vier varianten van de stoel zijn gemaakt van massief eikenhout en twee varianten zijn gemaakt van essenhout.

De Pause Stoel is 48 centimeter breed, 47 centimeter diep en 80 centimeter hoog. De zithoogte bedraagt 46 centimeter. U kunt kiezen uit zes varianten: wit gepigmenteerd eiken, gerookt eiken, geolied eiken, zwart essen, grijs essen en olijfgroen essen. Voor wat extra comfort, is het mogelijk om een Pause Zitkussen bij te bestellen!

WOUD Pause Stoel 2.0


✓ Eenvoudig, stevig design
✓ In twee varianten
✓ Materiaal: multiplex, eikenhout, essenhout
✓ Afmeting: b. 48 x h. 80 x d. 47 cm.

Vragen over de Pause Stoel 2.0 van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de WOUD Pause Stoel 2.0.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Kasper Nyman
Jaartal 2015
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 47 cm.
Breedte 48 cm.
Hoogte 80 cm.
Zithoogte 46 cm.

Pause Stoel 2.0

Wit Gepigmenteerd Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 379

Pause Stoel 2.0

Geolied Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 379

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit