WOUD Mono Loungestoel

By Kasper Nyman

Omschrijving

De WOUD Mono Loungestoel is een innovatief ontwerp van Kasper Nyman. Het design dankt zijn bijzondere vormgeving voornamelijk aan de manier waarop het hout van de zitting is gevouwen als een dun vel papier. Deze unieke, overlappende constructie is ontstaan door de toepassing van Grada hout. Het multiplex kan als een van de weinige gelaagde houtsoorten onder warmte en druk gebogen worden. Hoewel het geheel een minimalistisch uiterlijk heeft, nodigen de unieke details van de zitting uit om de loungestoel van dichtbij te bewonderen.

De zitting van Grada hout is voorzien van een laag eikenfineer en wordt gedragen door vier massieve eikenhouten poten. U kunt daarbij kiezen voor naturel eiken, voorzien van een wit gepimenteerde lak en voor zwart gelakt eiken. Beide varianten hebben een hoogte van 69.5 centimeter, een breedte van 56 centimeter en een diepte van 50 centimeter. De zithoogte bedraagt 37 centimeter. Bent u net als ons helemaal weg van de Mono Loungestoel? Bekijk dan ook eens de andere producten uit de prachtige mono-serie!

De Mono Loungestoel behoort tot de veelzijdige collectie van WOUD. WOUD is een relatief jong designlabel, opgericht door Mia en Torben Koed in 2014. Met het Scandinavische erfgoed als inspiratiebron streeft WOUD ernaar om in samenwerking met opkomende designers, vernieuwend design te ontwikkelen. De Mono-serie is dan ook het werk van Kasper Nyman. De talentvolle designer houdt van visuele eenvoud. Design moet daarnaast volgens hem altijd een sterke identiteit hebben en bovenal functioneel zijn.

WOUD Mono Loungestoel


✓ Scandinavisch design
✓ Ontworpen en gemaakt in Denemarken
✓ Verkrijgbaar in naturel gelakt en zwart gelakt eiken
✓ Materiaal: Grada hout, eikenhout
✓ Afmeting: h. 69.5 x b. 56 x d. 50 cm.
✓ Designer: Kasper Nyman

Vragen over de Mono Loungestoel van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de WOUD Mono Loungestoel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Kasper Nyman
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 50 cm.
Breedte 56 cm.
Hoogte 69.5 cm.
Zithoogte 37 cm.

Mono Loungestoel

Naturel Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 549

Mono Loungestoel

Zwart Gelakt Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 549

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit