WOUD Mono Eetkamerstoel

By Kasper Nyman

Omschrijving

De WOUD Mono Eetkamerstoel is het innovatieve design van Kasper Nyman. Het doel van het ontwerp was om hout te kunnen vouwen als een vel papier. De stoel dankt daarom zijn bijzondere uiterlijk aan de toepassing van revolutionair Grada hout. Het materiaal is een soort multiplex en kan onder warmte en druk gebogen worden. De overlappende constructie die daardoor is ontstaan, heeft een toplaag van eikenhout. De subtiele ronde opening die zich tussen de rugleuning en het zitgedeelte begeeft, ontstaat door de manier waarop het Grada hout naar elkaar toe is gebogen. Dankzij deze prachtige details nodigt de stoel enorm uit om van dichtbij te bewonderen.

De poten van het aantrekkelijke design zijn van massief eiken en worden standaard geleverd met bijbehorende viltglijders. U kunt bij de afwerking van de Mono stoel kiezen voor naturel of zwart gelakt eiken. De naturel afgewerkte stoel is voorzien van een matte, wit gepigmenteerde lak. De bijzondere lak geeft de stoel een gezeept uiterlijk maar heeft alle voordelen van een gewone lak. Het minimalistische design heeft een hoogte van 78 centimeter, een breedte van 45 centimeter en een diepte van 51 centimeter. De zithoogte bedraagt 45.5 centimeter.

De Mono Eetkamerstoel behoort tot de waanzinnige collectie van WOUD. WOUD is een relatief jong Scandinavisch designlabel, opgericht in 2014. Het merk geeft een moderne en creatieve draai aan Traditioneel Noords design. Dit doet WOUD samen met opkomende designers, waaronder ook Kasper Nyman, de designer van de Mono Eetkamerstoel. Nyman was een van de eerste designers die een samenwerking aanging met WOUD. De jonge dynamische designer houdt van visuele eenvoud. Design moet daarnaast volgens hem altijd een sterke identiteit hebben en bovenal functioneel zijn.

WOUD Mono Eetkamerstoel


✓ Scandinavisch design
✓ Ontworpen en gemaakt in Denemarken
✓ Verkrijgbaar met naturel gelakt en zwart gelakt eiken
✓ Materiaal: Eikenhout, Grada hout
✓ Afmeting: h. 120 x b. 80 x d 22 cm.
✓ Designer: Kasper Nyman

Vragen over de Mono Eetkamerstoel van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de WOUD Mono Eetkamerstoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Kasper Nyman
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 51 cm.
Breedte 45 cm.
Hoogte 78 cm.
Zithoogte 45.5 cm.

Mono Eetkamerstoel

Naturel Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 539

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit