WOUD Level Daybed

By MSDS Studio

Omschrijving

Het WOUD Level Daybed is een ontwerp van Studio MSDS. Met de kernwaarden stabiliteit, comfort en vakmanschap in het hoofd heeft Studio MSDS een daybed ontworpen wat in iedere huiskamer, hal of kantoorruimte prachtig staat. Het daybed dankt zijn naam aan de symmetrie tussen de huiselijke en de zakelijke omgeving, iets wat in het algemeen een gewilde combinatie is. In het ontwerp vindt u kenmerken terug van het zaagpaard, een functioneel object dat onder ontwerpers zeer gewaardeerd wordt om de robuustheid en bruikbaarheid. De eenvoud van het zaagpaard is ook terug te vinden in dit prachtige daybed, waar kleine details van materiaalkeuze het eenvoudige geheel weer weten te verheffen.

Het frame is vervaardigd uit stevig massief eikenhout en het matras is vervaardigd uit soepel aniline leder, een hoogwaardige ledersoort dat door velen wordt gezien als de puurste leersoort die er bestaat. Doordat dit leer meerdere malen wordt geverfd en er geen beschermlaag wordt aangebracht, zijn de poriën goed zichtbaar en is het heerlijk zacht. Dit maakt het leder wel kwetsbaar voor vocht, vuil en licht, waardoor het verstandig is het daybed een plek buiten direct zonlicht te geven. De keuze voor deze materialen maakt dat het Level daybed niet alleen comfortabele toevoeging aan uw interieur is, maar ook nog eens super duurzaam.

Dit prachtige ontwerp is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo is het massief eikenhouten frame verkrijgbaar in een wit gepigmenteerde variant en een zwart geverfde variant. U heeft voor het matras de keuze uit vier verschillende kleuren leder: klassiek zwart, warm cognac, mosgroen en een mooie donkere nougat kleur.

Let op! Het kussen op de foto's zit niet bij het Level daybed inbegrepen. U kunt het Level Daybed Kussen vinden onder het kopje product familie onderaan de pagina.

WOUD Level Daybed


✓ Stabiliteit, comfort & vakmanschap
✓ Duurzaam
✓ Bijpassend kussen verkrijgbaar
✓ 100% Aniline leder en massief eikenhout
✓ Afmeting: b. 190 x h. 41 x d. 76,5 cm.

Vragen over het Level Daybed van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het WOUD Level Daybed.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Leder
Designer MSDS Studio
Jaartal 2015
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 76,5 cm.
Breedte 190 cm.
Hoogte 41 cm.
Zithoogte 41 cm.

Level Daybed

Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 2.559

Level Daybed

Eiken / Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 2.559

Level Daybed

Eiken / Cognac

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 2.559

Level Daybed

Zwart / Cognac

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 2.559

Bestel direct mee

Level Daybed Kussen

Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 229

Level Daybed Kussen

Cognac

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 229

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit