WOUD Level Daybed Kussen

Omschrijving

Het WOUD Level Daybed Kussen is een ontwerp van Studio MSDS. Met de kernwaarden stabiliteit, comfort en vakmanschap in het hoofd heeft Studio MSDS een daybed ontworpen wat in iedere huiskamer, hal of kantoorruimte prachtig staat. Het Level daybed dankt zijn naam aan de symmetrie tussen de huiselijke en de zakelijke omgeving, iets wat in het algemeen een gewilde combinatie is. Om het daybed extra comfortabel te maken heeft Studio MSDS ook een bijpassend kussen ontworpen waar u uw hoofd op kunt laten rusten. Het Level Daybed kussen is vervaardigd uit soepel aniline leder, een hoogwaardige ledersoort dat door velen wordt gezien als de puurste leersoort die er bestaat. Doordat dit leer meerdere malen wordt geverfd en er geen beschermlaag wordt aangebracht, zijn de poriën goed zichtbaar en is het heerlijk zacht. Dit maakt het leder wel kwetsbaar voor vocht, vuil en licht, waardoor het verstandig is het daybed met het kussen een plek buiten direct zonlicht te geven.

Dit prachtige ontwerp is verkrijgbaar in verschillende kleuren: klassiek zwart, warm cognac en een mooie donkere nougat kleur. Het heeft een breedte van 23,5 centimeter, een hoogte van 8,5 centimeter en een diepte van 67 centimeter.

WOUD Level Daybed Kussen


✓ Zacht & comfortabel
✓ 100% aniline leder
✓ Duurzaam
✓ Afmeting: b. 23,5 x h. 8,5 x d. 67 cm.

Vragen over het Level Daybed Kussen van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het WOUD Level Daybed Kussen.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 5712800008807
Productnr. 101047
Materiaal Leder
Jaartal 2015
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 67 cm.
Breedte 23,5 cm.
Hoogte 8,5 cm.

Level Daybed Kussen

Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 229

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit