WOUD Geyma Dressoir High

By NUR

Omschrijving

Het WOUD Geyma Dressoir High is het opvallende design van NUR. Het zachte kleurgebruik en de speelse details maken het dressoir tot een echte blikvanger. Het dressoir bestaat uit twee deuren die met behulp van drie subtiele, ronde openingen aan weerszijden open en dicht te schuiven zijn. Waar de openingen aan de linkerzijde horizontaal zitten, zijn ze aan de rechterzijde verticaal geplaatst. Dit asymmetrische aspect wordt prachtig versterkt door de deuren die beide een andere grijstint hebben. De gelamineerde ton-sur ton deuren zijn verwerkt in een frame van multiplex met zwart gelakt eikenfineer. De randen van het frame hebben nog de oorspronkelijk kleur waardoor de gelaagdheid van het hout prachtig zichtbaar is. Het geheel wordt gedragen door subtiel uitlopende poten van zwart gepoedercoat metaal. De binnenzijde is voorzien van een horizontale plank en heeft bovendien een uitsparing in het achterpaneel om eventuele kabels eenvoudig te kunnen leiden.

Het unieke dressoir is verkrijgbaar in een High en Low variant. Geyma High heeft een breedte van 120 centimeter, een hoogte van 71 centimeter en een diepte van 47.5 centimter. De Low uitvoering is ook via onze website verkrijgbaar en heeft een breedte van 140 centimeter, een hoogte van 42 centimeter en een diepte van 42 centimeter.

Het Geyma Dressoir High behoort tot de verrassende collectie van WOUD. WOUD is een Scandinavisch designlabel, opgericht in 2014 door Mia en Torben Koed. Samen met opkomende designers en veelbelovende designstudio’s geeft WOUD een nieuwe betekenis aan Scandinavisch erfgoed. Zo ook met studio NUR. Het Duitse label heeft veel materialenkennis maar vertrekt bij het ontwerpproces altijd vanuit nieuwe mogelijkheden.

WOUD Geyma Dressoir High


✓ Met uitsparing voor kabels
✓ Speels en Asymmetrisch
✓ Scandinavisch design
✓ Verkrijgbaar in High en Low
✓ Materiaal: Gepoedercoat metaal, eikenfineer, multiplex
✓ Designer: NUR

Vragen over het Geyma Dressoir High van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het WOUD Geyma Dressoir High.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
EAN Code 5712800000641
Productnr. 120300
Materiaal Hout
Designer NUR
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 47.5 cm.
Breedte 120 cm.
Hoogte 71 cm.

Geyma Dressoir High

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.399

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit