WOUD Flora Bank

By Yonoh

Omschrijving

De WOUD Flora Bank is een ontwerp van Yonoh en kenmerkt zich door de talloze modulaire mogelijkheden. Het ontwerp van Flora bank is geïnspireerd op de natuurlijke plantengroei, deze inspiratie is goed terug te zien in de donkere biezen van de bank. De zwarte bies - gemaakt van de zachte stof Davis Ontario - loopt over de randen van de modules, en bootst de groei van een bloemstengel na. De modulaire Flora serie bestaat uit een hoekelement - welke gebruikt kan worden voor zowel een linker- als rechterhoek, een midden module in de breedte van 66 centimeter of 90 centimeter en een bijpassende poef. Zowel vrijstaand als in een combinatie straalt de Flora bank ontspanning en openheid uit, waarbij de lage rug zitting en diepe zitting voor maximaal comfort zorgen. De modules zijn samengesteld uit een frame van multiplex en geweven band, welke kussens van hoogwaardig schuim ondersteunen. Aan de onderkant wordt de module getild door lage, zwartgeverfde houten poten, waardoor de bank net iets boven de vloer lijkt te zweven. Verschillende modules kunnen aan elkaar worden bevestigd middels een metalen sectieverbinding aan de onderzijde van de module, en kunnen in een ontelbaar aantal combinaties in uw kamer worden geplaatst.

Er zijn vele combinaties, kleuren en stoffen van hoogwaardige kwaliteit mogelijk voor de Flora bank. We hebben een selectie voorbeeldcombinaties gemaakt welke direct kunnen worden besteld. Zo bestaat de tweezitsbank uit twee hoekelementen en beschikt de driezitsbank over twee hoekelementen met in het midden een midden element. Voor de driezitsbank heeft u de keuze uit een midden element in een breedte van 66 centimeter en een midden element in een breedte van 90 centimeter. Bij de direct bestelbare varianten is gebruik gemaakt van de Kvadrat stof Vidar 3 in de kleur 0323, welke bestaat uit 94% wol en 6% nylon. Deze stof beschikt over een Martindale van 100.000 en is bijzonder slijtvast. Natuurlijk is ook een compleet andere opstelling of stof mogelijk, neem hiervoor contact op met een van onze interieurspecialisten in de winkel.

Maak uw set compleet met de Flora poef, waarmee u een extra zitplek in de ruimte creëert of een heerlijke chaise longue van uw bank maakt. Deze kunt u onderaan de pagina vinden bij 'Productfamilie'.

WOUD Flora Bank


✓ Geïnspireerd op de natuurlijke plantengroei
✓ Modulaire bank
✓ In diverse stoffen en kleuren
✓ Verschillende combinaties mogelijk
✓ Materiaal: stoffering, schuim, muliplex en hout

Vragen over de Flora Bank van WOUD?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de WOUD Flora Bank.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Yonoh
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk WOUD
Diepte / Lengte 90 cm.
Breedte 180 / 246 / 270 cm.
Hoogte 70 cm.
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 43 cm.
Bijlagen Productinformatie_Flora Stoffering_Flora

Flora 2-zits Bank

180 x 70 x 90 cm.

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 5.338

Flora 3-zits Bank

246 x 70 x 90 cm.

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 7.097

Flora 3,5-zits Bank

270 x 70 x 90 cm.

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 7.497

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit