String Works Screen Vilt

By Anna von Schewen & Björn Dahlström

Omschrijving

Het String String Works Screen Vilt is ontworpen door Anna von Schewen en Björn Dahlström. U kunt de vilten hoes in combinatie met de Works Screen gebruiken als scheidingswand voor uw String Bureau. Het zachte vilt geeft uw werkplek een stijlvolle uitstraling en zorgt ervoor dat omgevingsgeluiden gedempt worden. U kunt de hoes eenvoudig over de screen plaatsen en het is ook mogelijk om het String Work Screen los te gebruiken als semi-transparante scheidingswand. Handig als u graag wat meer openheid wilt! De hoes van vilt is 60 centimeter breed en 36 centimeter hoog.

Het String Works Screen Vilt van String is onderdeel van de Works serie, die bestaat uit verschillende kantoormeubelen die zijn geïnspireerd op de originele String Boekenkast. Nisse Strinning ontwierp deze kast in 1949 voor een ontwerpwedstrijd. Al snel groeide de kast uit tot een ware designklassieker, wat te danken is aan de simpele vormgeving en het feit dat de kast helemaal zelf samen te stellen is. Dat geldt ook voor de Works serie, die in 2014 ontworpen werd door architect Anna von Schewen en industrieel ontwerper Björn Dahlström. Alle meubels in de Works serie hebben net zoals de originele String kast een simpele en ingenieuze vormgeving, maar zijn helemaal afgestemd om te gebruiken voor uw kantoor.

String Works Screen Vilt


✓ Stijlvolle scheidingswand voor uw String Bureau
✓ Works Screen los verkrijgbaar
✓ Gemaakt van vilt
✓ Afmeting: b. 60 x d. 36 cm.
✓ Designer: Anna von Schewen en Björn Dahlström

Vragen over het Works Screen Vilt van String?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het String Works Screen Vilt.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 4251040671996
Materiaal Stof
Designer Anna von Schewen & Björn Dahlström
Garantie 2 jaar
Merk String
Breedte 60 cm.
Hoogte 36 cm.
Opties Gestoffeerd

Works Screen Vilt

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 75

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit