Design Tapijten

Woonaccessoires bepalen de sfeer van een interieur en zetten de puntjes op de i. Zo zijn design tapijten perfect om kleur en warmte te geven aan een ruimte. Een tapijt is vanzelfsprekend lekker warm en comfortabel aan je voeten, maar maakt een ruimte ook levendiger, wat eveneens voor warmte zorgt! Veel van onze tapijten worden met de hand vervaardigd waardoor het mogelijk is om een uniek design tapijt samenstellen dat volledig bij jou en je interieur past. Voor meer informatie over de verschillende luxe materialen, vormen, maten en kleuren van tapijten kun je terecht op onze adviespagina over design tapijten. Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze winkels in het centrum van ’s-Hertogenbosch. Daar zijn veel tapijten en stalen te bewonderen en staan onze interieurspecialisten voor je klaar om je te adviseren. Zij kijken graag met je mee bij het uitkiezen en samenstellen van jouw perfecte tapijt.

278 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

278 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Design tapijten van natuurlijke materialen

De tapijten van merken als Perletta en Frankly Amsterdam worden met de hand getuft en geweven met natuurlijke materialen. Zo zijn veel tapijten vervaardigd uit wol, een duurzaam materiaal dat zorgt voor een luxe en warme uitstraling. Wol is van nature vuil afstotend en moeilijk ontvlambaar: wel zo handig als je jouw design tapijt voor de openhaard wil plaatsen. Wol is ook prachtig te combineren met andere materialen. In het Moritz Vloerkleed combineert Perletta wol bijvoorbeeld met garen van eucalyptus. Hierdoor krijgt het tapijt een prachtige, luxueuze glans die je elke keer weer verrast wanneer er licht op schijnt.

Design Tapijten bij MisterDesign

Bij MisterDesign hebben we zowel in onze designwinkels in ‘s-Hertogenbosch als online een ruim assortiment aan prachtige woonaccessoires, waaronder een collectie karakteristieke design tapijten en karpetten. Zo is het Wave Vloerkleed van Verpan een ware designklassieker. De zeven op elkaar afgestemde kleuren en organische vormen doen denken aan de jaren ’70, maar passen ook helemaal in het interieur van nu. Ben je op zoek naar een mooi kleed dat ook aan de muur kan worden opgehangen? Neem dan eens een kijkje bij onze wandtapijten!

JOV Tapijten Collectie

Een bijzonder designmerk binnen het assortiment van MisterDesign is JOV, een kleinschalig familiebedrijf uit België dat prachtige, tijdloze tapijten produceert. Er wordt enkel gewerkt met hoogwaardige materialen als wol, natuurzijde, linnen of katoen. Ook bij JOV worden alle tapijten met de hand vervaardigd, waardoor ze in elke gewenste afmeting verkrijgbaar zijn. Niet alleen voor de materialen maar ook voor het ontwerp van deze tapijten dient de natuur als belangrijkste inspiratiebron: organische vormen, kleuren en texturen komen terug in de bijzondere designs. Zo heeft het Flora Vloerkleed een prachtig dessin dat geïnspireerd is op bloesems. Deze staan symbool staan voor de eerste frisse lenteochtenden aan het eind van de donkere wintermaanden.

Eigen bezorgdienst

De design tapijten uit het assortiment van MisterDesign worden met veel zorg en passie gemaakt. Daarom vinden we het belangrijk dat deze met de grootst mogelijke zorg worden geleverd. Onze eigen bezorgdienst bezorgt daarom kosteloos een grote selectie van de prachtige tapijten bij je thuis. Uiteraard wordt het verpakkingsmateriaal teruggenomen waardoor je direct kunt genieten van je nieuwe aanwinst.