Design spiegels

Design spiegels maken een stijlvolle badkamer, modern toilet of hal helemaal af. Kleine wandspiegels, spiegels aan banden, spiegels met opbergvakken en staande spiegels. Een design spiegel is een onmisbaar woonaccessoire voor designliefhebbers! MisterDesign verkoopt design spiegels van merken als HAY, Notre Monde en Moebe en biedt ze aan in allerlei soorten en maten. Zo vindt u altijd iets wat u zoekt!

Wilt u weten welke spiegels speciaal geschikt zijn voor de badkamer? Neem dan hier een kijkje.

63 items

Page
  1. 1
  2. 2

63 items

Page
  1. 1
  2. 2

Kunst aan de muur met design spiegels

U kunt natuurlijk een simpele uitvoering met lijst in de kamer hangen of zetten, maar echt leuk wordt het als een spiegel een kunstobject wordt. Zo is de Adnet spiegel van Gubi een van de meest populaire spiegels uit ons assortiment, met de leren band waaraan de spiegel wordt opgehangen. Maar ook de Francis spiegel va het Franse merk Petit Friture is een echt prachtplaatje aan de wand met de diepe kleuren die in elkaar overvloeien.

Kijk ook eens naast de categorie design spiegels naar de overige categorieën woonaccessoires: design tijdschriftenrekken, design vazen, Tapijten, design behangpapier, design kandelaars, design kapstokken, design klokken.

Voor advies over design spiegels kunt u ook terecht in onze winkels. Onze adviseurs helpen u graag!