Design klokken

Design klokken mogen uiteraard niet ontbreken in het interieur. Een design klok onderscheidt zich van reguliere klokken door zijn unieke, originele en luxe uitstraling. Durft u zo'n prachtige eye-catcher in huis te halen? Kies dan bijvoorbeeld voor een technisch hoogwaardige klok zoals de QlockTwo klokken van Biegert & Funk, die de tijd weergeeft in woorden, of de bijzonder vormgegeven klokken van Vitra, ontworpen door George Nelson.

33 items

33 items

Design klok aan de muur of op tafel
Voor u de keuze voor een specifieke design klok maakt, is het handig om te bedenken of u de klok aan de muur wilt hangen of liever ergens op wilt zetten. MisterDesign heeft voor beide opties een ruime keuze! Tip: Bekijk bij de aanvullende informatie ook altijd even de afmetingen. Dan weet u zeker dat de klok voldoende ruimte krijgt en volledig tot zijn recht zal komen in uw interieur.

Kijk ook eens naast de categorie klokken naar de overige categorieën woonaccessoires: design vazen, design tapijten, behangpapier, design plaids, design posters en sierkussens.

Voor advies over design klokken kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!