Design kapstokken

Een kapstok is een van de meest onderschatte accessoires in huis. De praktische en saai vormgegeven kapstok is namelijk verleden tijd nu er zo veel mooie design kapstokken zijn! Tegenwoordig zijn er vele unieke vormen en ontwerpen waar u niet alleen uw kleding, jassen en handdoeken aan ophangt, maar die ook stijl bepalend zijn voor de ruimte.

Zo worden kledingstukken en jassen niet meer weggeborgen achter deuren of in kasten, maar mogen zij gezien worden! Met bijvoorbeeld The Dots van Muuto creëert u zelfs een hele kapstok wand naar eigen smaak. En ook de Piano Coat Rack kapstok van Per/Use is de perfecte display voor uw mooiste jassen en kleding.

66 items

Page
  1. 1
  2. 2

66 items

Page
  1. 1
  2. 2

De mooiste merken kapstokken
MisterDesign verkoopt kapstokken, hangers en muurhaken van de mooiste designmerken als Tom Dixon, Hay, Gubi, Ferm Living, Vitra en nog veel meer topmerken. Je hebt dus de garantie dat het een kwalitatief goed product is met een unieke uitstraling. Zelfs voor kinderen wordt het leuk om de jas op te hangen aan de vrolijkste kinderkapstokken!

Kijk ook eens naast de categorie kapstokken naar de overige categorieën woonaccessoires: design klokken, sierkussens, kandelaars, tijdschriftenrekken, design vazen, design tapijten, Plaids, en behangpapier.


Voor advies over design kapstokken kunt u ook terecht in onze winkel. Onze adviseurs helpen u graag!