Design behangpapier

Behangpapier is weer helemaal terug van weggeweest. En dat vinden we maar wat leuk! kinderbehangpapier, bloemenbehang, grafisch behang, we hebben het allemaal. Naast het zeer populaire Ferm Living behang is ook het prachtige Cole en Son behang niet meer weg te denken uit onze collectie. Behangpapier geeft u de perfecte mogelijkheid om op een gemakkelijke manier een eigen draai aan een ruimte te geven. Het vrolijkt op of zorgt voor een fris plaatje! En het is perfect voor een ieder die van verandering houdt. Zo kunt u regelmatig een andere sfeer aanbrengen in uw interieur, zonder daar veel voor te hoeven veranderen!

152 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

152 items

Page
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Behangpapier aanbrengen

Behangpapier hoeft natuurlijk niet altijd standaard een hele wand te bedekken. Heeft u een mooie print in gedachte, maar vindt u deze toch net iets te druk om er een hele wand mee te behangen? Denk er dan bijvoorbeeld eens aan om slechts één of twee banen op de muur aan te brengen. Zo brengt u alsnog sfeer aan, zonder dat het geheel te druk wordt. Uiteraard is dit ook gewoon mogelijk met een effen behang of behangpapier met een minder drukke print. Het meeste behang is bovendien vliesbehang, wat bijzonder gemakkelijk is om aan te brengen.

Bestel uw behangpapier bij MisterDesign

Heeft u specifieke behangpapier op het oog? Dan kunt u deze eenvoudig bestellen in onze webshop. Heeft u nog vragen of wenst u graag advies over behangpapier? Bekijk dan onze adviespagina over behangpapier of neem contact met ons op. Uiteraard bent u voor advies ook van harte welkom in onze winkels. Hier helpen onze adviseurs u graag verder.

Kijk ook eens naast de categorie behangpapier naar de overige categorieën woonaccessoires: design kandelaars, design kapstokken, Plaids, design klokken, design paraplubakken, design posters, sierkussens en design spiegels.