Wittmann Vuelta Bank

By Jaime Hayon

Omschrijving

De Wittmann Vuelta Bank is een ontwerp van Jaime Hayon. Een luxe, elegante sofa die doet denken aan andere tijden, maar dan toch in een modern jasje; dat is de Vuelta Bank. Het Spaanse woord Vuelta betekent draaien of terugdraaien en dat is nu precies wat de bijzondere leuning van de bank doet. De rugleuning gaat over in de armleuning en draait daarbij als het ware om de zitting heen, terwijl het de gebruiker van de bank op een prettige, veilige manier omarmt. Naar keuze is de linkerkant, rechterkant of beide kanten van de bank uitgerust met een breder loungegedeelte.

De bank is opgebouwd uit een houten frame met een uit een mal gemaakte houten schaal voor de leuning. Op de zitting zorgen spiraalveren en polyurethaan schuim met daarbovenop een laag dacron voor een comfortabele bank. Het onderstel kan uitgevoerd worden in bronze, dark grey of black grey, gepolijst chroom of zwart chroom.

Verkrijgbaar in drie afmetingen: 241 centimeter, 298, of 288 (2 loungegedeeltes) centimeter breed, 77 centimeter hoog en 114 centimeter diep (83 centimeter aan de korte kant). De zithoogte bedraagt 44 centimeter. Online bieden wij enkele varianten aan die u direct kunt bestellen. Deze zijn voorzien van een prachtige, sterke velvet stoffering (100% katoen) met een score van 100.000 Martindale.

Wittmann Vuelta Bank


✓ Luxe, elegant design
✓ Comfortabel
✓ Verkrijgbaar in meerdere maten
✓ Inclusief breder loungegedeelte

Vragen over de Vuelta Bank van Wittmann?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Wittman Vuelta Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics


Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Jaime Hayon
Garantie 5 jaar
Merk Wittmann
Diepte / Lengte 114
Breedte 241/288/298
Hoogte 77
Opties Gestoffeerd

Vuelta Bank - 241 cm.

Velvet Bordeaux - Brons Onderstel

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 10.193

Vuelta Bank - 298 cm.

Velvet Bordeaux - Brons Onderstel

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 11.693

Vuelta Bank - 288 cm.

Velvet Verde - Brons Onderstel

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 12.513
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit