Moooi Carpets Wild Vloerkleed

By Bertjan Pot

Omschrijving

Het Wild Karpet is een prachtig ontwerp van Bertjan Pot behorende tot de Signatures Collection van het merk Moooi Carpets.

Moooi heeft met het concept Moooi Carpets een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt gebracht. De collectie bestaat uit een uitgebreide verzameling unieke, iconische én adembenemende ontwerpen. Moooi heeft altijd al het doel om extra schoonheid op ons over te brengen door middel van het versieren van onze huizen, kantoren, hotelkamers en restaurants met iconische en innovatieve meubels, accessoires en verlichting. Met deze nieuwe collectie bestaande uit een breed scala van tapijten, geschikt voor ieders smaak en stijl, weet Moooi Carpets nog meer schoonheid bij ons binnen te krijgen. Voor het verkrijgen van deze schoonheid werkt Moooi Carpets enkel met de meest gerenommeerde namen wat betreft designers.

De vloerkleden uit de Signatures Collection brengen met hun surrealistische, in het oog springende ontwerpen een gevoel van diepte, intensiteit en beweging. Raak betoverd door deze prachtige vloerkleden en wordt een toeschouwer van hun eindeloze verhaal.
De karpetten uit de Signatures Collection behoren tot een kleurrijke, artistieke familie van siertapijten die je verliefder laten worden met elke hartslag. Met hun sterke persoonlijkheid bepalen de vloerkleden zowel de 'look' als de sfeer van hun omgeving.

Afmeting: 225 x 295 cm.
Kastenactie
Ontvang tot en met 31 mei een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1000.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
EAN Code 4251315510630
Materiaal Stof
Designer Bertjan Pot
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diepte / Lengte 225
Breedte 295
Bijlagen Productinformatie

Wild Vloerkleed

295 x 225 cm. - Low Pile

Nog 1 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 16 juni in huis
€ 2.910

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit