Ethnicraft White Tree Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft White Tree Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Het White Tree Dienblad hoort bij de Classic serie, een serie die ontworpen is rondom de reizen van Dawn Sweitzer en de prachtige natuur die de aarde ons te bieden heeft. Dawn Sweitzer heeft al die pracht en praal vertaald in weelderige patronen en een zacht kleurenpalet. Dit dienblad is een ultieme ode aan de natuur, want op het houten blad staat letterlijk een prachtige boom afgebeeld. De combinatie van de frisse witte boom en het warme hout maken dit een perfecte accessoire voor ieder interieur!

Het blad is gemaakt van multiplex en heeft een drijfhout-achtige look. Het geeft een karakteristieke uitstraling, die zeker past bij een bijzonder merk als Ethnicraft. De rand van het dienblad is 4 centimeter hoog en het blad zelf heeft een diameter van 61 centimeter. Doordat dit dienblad met de hand gemaakt wordt kan het voorkomen dat er enkele kleine imperfecties zichtbaar zijn. Dat is helemaal niet erg, want deze imperfecties maken het dienblad extra uniek en karakteristiek! Het dienblad wordt gemaakt in de werkplaats van Ethnicraft in Indonesië. Ook wordt ieder product hier voorzien van een handtekening, om de authenticiteit te garanderen.

Ethnicraft White Tree Dienblad


✓ Stijlvolle accessoire
✓ Prachtige print
✓ Diameter: Ø 61 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het White Tree Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft White Tree Dienblad.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
EAN Code 0703610320406
Productnr. 20303
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 4 cm.
Diameter 61 cm.

White Tree Dienblad

Nog 2 op voorraad

Levertijd: 3 - 6 werkdagen
€ 123

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit