Weltevree Waterworks Werkstation

By Floris Schoonderbeek

Omschrijving

Het Weltevree Waterworks Werkstation is een ontwerp van Floris Schoonderbeek. Wie herkent de rommelig ogende ruimte rondom de buitenkraan niet? Om alle accessoires, van tuinslangen tot emmers, toch een opgeruimd plekje te kunnen geven, ontwerpt Schoonderbeek ‘Waterworks’, een alles-in-één slim werkstation voor buiten. Volgens Schoonderbeek worden we allemaal verbonden door water, en draait het bij het slimme Waterworks om onze verbinding met water.

Het station beschikt over een handig werkblad waar u uw tuinaccessoires op kunt stallen en heeft een uitsparing waar u een emmer in kunt hangen. Boven de emmer hangt op de geperforeerde wand een kraantje die middels een reguliere waterslang aan de sluiten is op elke standaard waterkraan. Behoefte aan een opbergplek voor kleine accessoires? In de geperforeerde wand kunt u naar eigen inzicht haakjes ophangen, en grotere accessoires zoals de Guidelight kunnen handig aan de drie haken boven- en onderaan het werkstation worden opgehangen.

Het werkstation heeft een breedte van 70 centimeter, een hoogte van 60 centimeter en een diepte van 34 centimeter. Het ontwerp is volledig gemaakt van gepoedercoat metaal en weegt in totaal 9 kg. Waterworks wordt geleverd inclusief haken en emmer.

Weltevree Waterworks Werkstation


✓ Alles-in-één outdoor werkstation
✓ Opgeruimde ruimte rondom de waterkraan
✓ Diverse slim ontworpen opbergmogelijkheden
✓ Wordt geleverd inclusief haken en emmer

Vragen over het Waterworks Werkstation van Weltevree?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Weltevree Waterworks Werkstation.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Productnr. 1453
Materiaal Metaal
Designer Floris Schoonderbeek
Jaartal 2020
Merk Weltevree
Diepte / Lengte 34 cm.
Breedte 70 cm.
Hoogte 60 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Waterworks Werkstation

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 379

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit