Weltevree Swing Schommel

By Thor ter Kulve

Omschrijving

De Weltevree Swing Schommel is een bekroond ontwerp van Thor ter Kulve, een ontwerper die de publieke ruimte graag uitdaagt en deze in een handomdraai omtovert tot een speelplaats. De Swing schommel is hier een perfect voorbeeld van, het enige wat u nodig heeft is een boom of paal om de schommel aan vast te maken! De schommel heeft een draagkracht van maximaal 100 kg waardoor ook volwassenen kunnen genieten van een bevrijdend partijtje schommelen. Ontdek uw omgeving op nieuwe hoogtes met deze mobiele schommel!

De Swing schommel bestaat uit een zitting van hout, die aan twee touwen vast zit aan een stevige triangel van gepoedercoat staal. Deze wordt op zijn beurt aan een boom of paal vastgemaakt met twee sterke spanbanden. Controleer voordat u uw Swing aan een boom of paal vastmaakt wel altijd eerst even de staat van het object en neem de veiligheidsregels in acht bij het monteren van uw Swing schommel. Wanneer de Swing stil hangt heeft deze een breedte van 120 centimeter, een hoogte van 200 centimeter en een diepte van 23 centimeter. Hou bij het ophangen altijd rekening met een veilige afstand tot obstakels, minimaal twee meter van andere objecten en 35 centimeter van de grond.

Let op! Vanwege mogelijke verstikkingsgevaren door het touw en kleine onderdelen is de Swing schommel niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Daarnaast is het van belang dat de paal of boom waaraan de schommel bevestigd wordt, een omvang heeft van minimaal 94 centimeter en maximaal 200 centimeter. Voor een boom met een omvang groter dan 200 centimeter kunt u op aanvraag extra lange spanbanden bestellen.

Weltevree Swing Schommel


✓ Mobiele schommel
✓ Ontdek uw omgeving op een nieuwe manier
✓ Geschikt voor kinderen en volwassen tot 100kg
✓ Eenvoudig te monteren en te demonteren

Vragen over de Swing Schommel van Weltevree?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Weltevree Swing Schommel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Productnr. 1126
Materiaal Metaal
Designer Thor ter Kulve
Jaartal 2015
Garantie 1 jaar
Merk Weltevree
Diepte / Lengte 23 cm.
Breedte 120 cm.
Hoogte 200 cm.
Bijlagen Swing montage handleiding Swing afmetingen Swing FAQ

Swing Schommel

Nog 3 op voorraad

Levertijd: 5 - 8 werkdagen
€ 379

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit