Weltevree Patiobank

By Bertjan Pot

Omschrijving

De Weltevree Patiobank is een ontwerp van Bertjan Pot. De gewone tuinbank heeft een update gekregen in dit comfortabele, stijlvolle design. Bertjan Pot houdt van producten die zijn gemaakt uit één materiaal en met één techniek, gezien de natuur niet anders doet. Deze Patiobank is dan ook geheel vervaardigd uit hout, Accoya hout om precies te zijn. Dit hout is geacetyleerd, waardoor het naaldhout de eigenschappen van tropisch hardhout krijgt. Dit maakt het hout slijtvast, en enorm duurzaam, passend bij de gedachte van Weltevree. De bank kan het hele jaar buiten blijven staan en voelt bovendien zacht aan. De zitting en rugleuning leunen een beetje achterover en zijn ontworpen om kussens overbodig te maken. Een dekentje is genoeg om wat extra comfort en zachtheid toe te voegen.

De Patiobank is uitgevoerd in twee varianten, de 2-3 zits en 4-5 zits. De kleine variant is 145 centimeter breed, 83 centimeter hoog en 83 centimeter diep. De grotere variant is 213 centimeter breed, 83 centimeter hoog en 83 centimeter. De bank is verkrijgbaar in drie kleuren: naturel, geel en groen. Onbehandeld zal de bank na verloop van tijd vergrijzen. De bank wordt flat-packed geleverd en is eenvoudig zelf in elkaar te zetten.

De Weltevree Patiobank, ontworpen door Bertjan Pot is een product uit de populaire collectie tuinmeubelen van het Nederlandse designmerk. Weltevree, opgericht door Floris Schoonderbeek, gaat regelmatig samenwerkingen aan met andere designers. Bertjan Pot begint zijn projecten vaak met een bepaalde nieuwsgierigheid voor een materiaalsoort. Door te experimenteren met technieken, structuren, patronen en kleuren komt daar later een product uit. Zijn werk kunt u onder andere kennen van de verschillende lampen die hij heeft ontworpen voor Moooi en Functionals.

Weltevree Patiobank


✓ In twee uitvoeringen: 2-3 zits en 4-5 zits
✓ Comfortabel design
✓ Drie kleuren: naturel, geel en groen
✓ Gemaakt van duurzaam Accoya hout
✓ Afmeting: b. 145/213 x h. 83 x d. 83 cm.
✓ Design: Bertjan Pot

Vragen over de Patiobank van Weltevree?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Weltevree Patiobank.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Bertjan Pot
Garantie 2 jaar
Merk Weltevree
Diepte / Lengte 83 cm.
Hoogte 83 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Bijlagen Onderhoudsinstructies
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit