Kussenset Mint

Omschrijving

De Weltevree Kussenset Mint is een ontwerp van de Nederlandse ontwerper Joep van Lieshout. Zoals de naam doet vermoeden, refereert de naam van dit design naar de eeuwenoude mythe van The Flying Dutchman. Volgens de legende kunnen de vervloekte kapitein en zijn bemanning het schip nooit verlaten en zijn daardoor gedoemd tot het eeuwig bevaren van de zeven zeeën. Van Lieshout ziet een weerspiegeling in het moderne leven, waar de mens altijd blijft doorgaan en nooit rust neemt. Met de Flying Dishman brengt hij de mogelijkheid van het figuurlijke schip af te stappen. Door plaats te nemen op een van de heerlijke kussens op de grote schotelvormige loungebank, neemt u even een pauze van de wereld u heen. Doordat dit ontwerp niet over een rugleuning beschikt, geeft de loungebank een prachtig 360 graden uitzicht in de tuin en dankzij de losliggende kussens kunt u makkelijk van zitplek wisselen zonder de hele bank te hoeven draaien. Zo valt er gedurende de dag optimaal van de zon te genieten.

Let op! Dit betreft een losse kussenset, de Flying Dishman kunt u los bestellen. De kussenset bestaat uit twee exemplaren van 67 bij 100 centimeter en één exemplaar van 67 bij 67 centimeter. Deze zijn gemaakt van het duurzame en hoogwaardige materiaal Kvadrat.

Weltevree Kussenset Mint


✓ Geïnspireerd op de Flying Dutchman mythe
✓ 3 kussens
✓ Materiaal: Kvadrat stof
✓ Afmeting: 2 x b. 100 x d. 67 cm. en 1 x b. 67 x d. 67 cm.

Vragen over de Kussenset Mint van Weltevree?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Weltevree Kussenset Mint.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 8719274201502
Productnr. 1395
Materiaal Stof
Garantie 2 jaar
Diepte / Lengte 67 cm.
Breedte 67 / 100 cm.

Kussenset Mint

(3 stuks)

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 749

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit