Weltevree Dutchtub Wood

By Floris Schoonderbeek

Omschrijving

De Weltevree Dutchtub Wood is een ontwerp van Floris Schoonderbeek. Een luxe en meer klassieke variatie op de originele tub met hetzelfde comfort. Het buitenbad werd oorspronkelijk ontworpen vanuit de behoefte om meer contact te maken met de natuur. Het op hout gestookte bad wordt verwarmd door natuurlijke circulatie en is dus niet aan een plaats gebonden. Het bad weegt slechts 85 kilo waardoor u overal kunt genieten van een heerlijk warm bad. De Dutchtub Wood biedt plaats aan vier personen en is bekleed met duurzaam platowood. Start het vuur in het vuurmandje met vuurschild, dek hem af met de Dutchtub wok en wacht tot het water aangenaam warm is. Wanneer u de Dutchtub Wood niet gebruikt kan deze afgedekt worden met de bijbehorende deksel.

De Dutchtub Wood wordt geleverd met de bijbehorende vuurkorf, wok en cover. Om uw bad in de winter te beschermen is er ook een aparte wintercover verkrijgbaar, deze zorgt ervoor dat het water sneller warm wordt tijdens de koude temperaturen en is direct mee te bestellen. Er zijn bij MisterDesign allerlei accessoires verkrijgbaar voor de Dutchtub Wood, voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze interieurspecialisten. De kleur van de Dutchtub Wood is Platowood Fraké, de tub is 234 centimeter breed, 170 centimeter diep en de hoogte bedraagt 72 centimeter.

Weltevree Dutchtub Wood


✓ Natuurlijk ontwerp
✓ Contact met de natuur
✓ Verwarmd door natuurlijke circulatie
✓ Gemaakt van duurzaam polyester

Vragen over de Dutchtub Wood van Weltevree?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Weltevree Dutchtub Wood.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 8719274200581
Productnr. 1023
Materiaal Hout
Designer Floris Schoonderbeek
Garantie 2 jaar
Merk Weltevree
Diepte / Lengte 170 cm.
Breedte 234 cm.
Hoogte 72 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Dutchtub Wood

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 6.795

Bestel direct mee

Dutchtub Wood Bijzettafel

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 149
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit