Walter Knoll Temno Eettafel

By EOOS

Omschrijving

De Walter Knoll Temno Eettafel is een ontwerp van EOOS waarbij architectuur en beeldhouwkunst samenkomt. Temno is afgeleid van het Griekse ‘Temenos’ dat tempel betekent. Een tempel doet denken aan een gescheiden en beschermd gebied. Zo creëert de royale eettafel een toevluchtsoord in iedere eethoek. De tafel biedt een plek om samen te komen en op te gaan in memorabele gesprekken. Het onderstel is afgeleid van een torso: een fragment van een klassiek beeld of sculptuur. Het onderstel draagt het massieve tafelblad moeiteloos en vormt het middelpunt van de tafel. In combinatie met de afgeronde inkepingen zorgt het onderstel voor een zee van beenruimte onder de tafel. Het afgeronde karakter van het bootvormige tafelblad vormt een aangename aanvulling op het karakteristieke onderstel.

Grind, stenen en zand uit regionale grindgroeven worden met de hand gegoten in een vrije vorm. Dit resulteert in een onderstel van extreem glad, fluweelachtig en mat materiaal. Het onderstel is van binnen hol, maar geeft voldoende stevigheid om te kunnen leunen op het tafelblad. Op aanvraag is het tafelblad verkrijgbaar in langere uitvoeringen dan de standaard maten. Zakjes met zand worden dan in het holle onderstel geplaatst waardoor de basis zwaarder wordt en de stevigheid gewaarborgd blijft.

Het onderstel is vervaardigd uit beton, waardoor variaties in structuur en kleur ontstaan. Hierdoor is elke tafel uniek. De natuurlijke grijstint van beton blijft echter behouden. Het tafelblad is gemaakt van massief hout en heeft een dikte van 2,8 centimeter. Het oppervlak is geolied met een wasverzegelaar waardoor een indrukwekkende en natuurlijke diepte ontstaat. Het houten tafelblad is te bestellen in wit gepigmenteerd eiken, tobacco eiken, gebrand eiken en notenhout.

De standaard afmetingen:
- l. 200 x b. 100/110 x h. 74 cm.
- l. 220 x b. 100/110 x h. 74 cm.
- l. 240 x b. 100/110 x h. 74 cm.
- l. 260 x b. 100/110 x h. 74 cm.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign een aantal varianten geselecteerd welke direct bestelbaar zijn. Interesse in een andere afwerking of formaat? Neem dan gerust contact op met onze interieurstylisten of kom eens langs in onze designwinkels. Wij kijken graag met je mee.

Walter Knoll Temno Eettafel


✓ Afgeleid van het Griekse ‘Temenos’
✓ Samenkomst van architectuur en beeldhouwkunst
✓ Toevluchtsoord
✓ Voldoende beenruimte

Vragen over de Temno Eettafel van Walter Knoll?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Walter Knoll Temno Eettafel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer EOOS
Garantie 2 jaar
Merk Walter Knoll
Diepte / Lengte 200/220/240/260 cm.
Breedte 100/110 cm.
Hoogte 74 cm.

Temno Eettafel

Tobacco Eiken - l. 220 x b. 110 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 7.505

Temno Eettafel

Notenhout - l. 200 x b. 110 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 7.514

Temno Eettafel

Wit gepigmenteerd eiken - l. 240 x b. 110 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 7.956

Temno Eettafel

Gebrand Eiken - l. 260 x b. 110 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 8.336
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit