Walter Knoll Muud Bank

By EOOS

Omschrijving

De Walter Knoll Muud Bank is een veelzijdig ontwerp van EOOS. Met zijn ruim gevulde rug- en armleuning ademt de bank een en al comfort en creëert een oase van rust. De royale kussens zorgen tevens voor een goede ondersteuning van de rug en vormen in combinatie met het smalle onderstel een luchtig geheel. De bank is een modulair systeem waardoor het ontwerp in elke woning zijn plek weet te vinden. Met maar liefst één handeling wordt de flexibele bank omgetoverd tot een comfortabel bed. Vanuit iedere hoek is de bank een lust voor het oog. Hierdoor staat de bank prachtig wanneer hij vrij in de ruimte staat, maar ook in een hoek voor een knusse sfeer.

De Muud Bank wordt gedragen door een stalen frame waarin springveren verwerkt zijn. Deze bieden een optimaal zitcomfort in combinatie met de gekozen vulling van de kussens. Het hoekelement is voorzien van een zwenkfunctie. Deze bestaat uit een stalen frame met microspringveren en een functioneel mechanisme. Dit mechanisme zorgt voor een juiste begeleiding tijdens het creëren van een bed.

Voor de zit-en rugkussens zijn verschillende vullingen mogelijk waardoor er voor elk lichaam een gewenste ondersteuning is:
- Variant 1:: een ruime donsvulling en een koudhardende kernsandwich bouw.
- Variant 2: Koudschuim in sandwichcontrstuctie met wattenovertrek

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign een aantal varianten geselecteerd welke direct bestelbaar zijn. Interesse in een andere uitvoering? Neem dan gerust contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in onze designwinkels. Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden.

Walter Knoll Muud Bank


✓ Veelzijdig ontwerp
✓ Modulair systeem
✓ Oase van rust
✓ Hoog comfort

Vragen over de Muud Bank van Walter Knoll?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Walter Knoll Muud Bank.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer EOOS
Garantie 2 jaar
Merk Walter Knoll
Opties Gestoffeerd, Met arm, Uitschuifbaar

Muud Bank

Rodeo Soft 1418 Morel

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 11.011

Muud Bank

Glint 7778 Stone

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 12.223

Muud Bank

Lucia 7695 Nutmeg

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 12.228

Muud Bank

Glint 7778 Stone

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 12.897
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit