Walter Knoll Joco Stone Salontafel

By EOOS

Omschrijving

De Walter Knoll Joco Stone Salontafel is een ontwerp van EOOS. De salontafel uit de Joco serie combineert twee moderne materalen tot een bijzonder geheel: een geometrisch metalen frame met een marmeren tafelblad. Samen vormen deze een luxe, elegante salontafel die uitstekend past in het interieur van nu. Het is mogelijk om de tafel naar uw wens samen te stellen. Daarbij heeft u de keuze uit twee soorten marmer: Nero Marquina, Noir Saint Laurent. Nero Marquina is een zwarte marmersoort met witte aderen, terwijl Noir Saint Laurent een bruine gloed heeft door de gele en rode invloeden in de aderen. Een mooie kleurencombinatie! Het stenen blad is ongeveer 2 centimeter dik, maar omdat het natuursteen betreft, is het mogelijk dat de dikte hiervan afwijkt. Ieder stuk marmer is namelijk uniek.

De Joco Stone Salontafel is verkrijgbaar in twee maten: met een diameter van 96 centimeter en een hoogte van 27.5 centimeter; met een diameter van 116 centimeter en een hoogte van 33.5 centimeter. Naast het blad kunt u ook het onderstel kiezen, in gepoedercoat mat brons of gepoedercoat mat zwart. Hieronder hebben we voor u enkele direct bestelbare varianten samengesteld, allen met een mat zwart onderstel. Liever een brons onderstel? Neem dan contact met ons op via de offerte knop en laat ons weten wat uw wensen zijn. Dan hoort u snel van ons!

De Joco Stone Salontafel maakt deel uit van de collectie van Walter Knoll. Het Duitse designlabel Walter Knoll heeft een lange geschiedenis waarin vele designiconen zijn ontworpen. Vaste gast aan huis bij Walter Knoll is het designteam EOOS. Dit team bestaande uit de Oostenrijkers Martin Bergmann, Gernot Bohmann en Harald Gründl werd opgericht in 1995 en houdt van het eigenaardige en het spontane. Het designproces waarin zij op zoek gaan naar creatieve oplossingen voor complexe problemen noemen zij ‘poëtische analyse’. Daarbij zoeken ze naar de functie van design in de rituelen van de mens.

Walter Knoll Joco Stone Salontafel


✓ Keuze uit twee soorten marmer
✓ Metalen onderstel in mat zwart of mat brons
✓ Ieder stuk marmer is uniek
✓ Voorzien van kunststof glijders
✓ Afmetingen: Ø 95/116 x h. 27.5/33.5 cm.
✓ Design: EOOS

Vragen over de Joco Stone Salontafel van Walter Knoll?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Walter Knoll Joco Stone Salontafel.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Steen
Designer EOOS
Merk Walter Knoll
Bijlagen Productinformatie

Joco Stone - Nero Marquina

Ø 95 x h. 27.5 cm. - Mat Zwart

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 3.725

Joco Stone - Nero Marquina

Ø 117 x h. 33.5 cm. - Mat Zwart

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 4.683

Joco Stone - Noir Saint Laurent

Ø 95 x h. 27.5 cm. - Mat Zwart

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 5.247

Joco Stone - Noir Saint Laurent

Ø 117 x h. 33.5 cm. - Mat Zwart

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 6.865

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit