Walter Knoll Farns Kast

By EOOS

Omschrijving

De Walter Knoll Farns Kast is een veelzijdig en vakkundig ontwerp van EOOS. Een doorslaggevend architectonisch design voor elke woonkamer. De Farns Kast speelt met licht en donker, vorm en geometrie, hout en glas. De contrasten die gevormd worden zijn sterk en vullen elkaar perfect aan: helder en innovatief zoals het beroemde ‘Farnsworth House’ van Ludwig Mies van der Rohe, hét prototype voor alle glasconstructies. Vandaar ook de naam Farns Kast.

Speciaal voor deze kast heeft Walter Knoll deurbeslag ontwikkeld, samen met een speciale lijm die de temperatuurverschillen compenseert tussen het aluminium en glas, zonder in te hoeven leveren op de sterkte van de lijm. Bovendien werd er ook een nieuwe verlichtingstechniek ontwikkeld om het interieur van de kast perfect te accentueren. Het glas zelf verandert in een dragend constructie-element, zoals het Farnsworth House. Dat noemen wij nou vakmansschap. De afwerking van het veneer is uit te voeren in vier kleuren: eikenhout wit gepigmenteerd, eikenhout tabak, eikenhout gebrand en walnoothout.

De Farns Kast is op eindeloos veel manieren te configureren. Zo kunt u kiezen voor glazen en open wanden waardoor de kast prachtig in het midden van een ruimte geplaatst kan worden. Tevens kunt u kiezen voor dichte deuren, glazen inlays en lades om de kast helemaal naar wens te configureren. Ideaal als dressoir, maar met glazen wanden ook prachtig als roomdevider.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign een aantal favorieten geselecteerd welke direct verkrijgbaar zijn. Interesse in een andere configuratie of materiaal afwerking? Neem contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs. Wij kijken graag met u mee naar de mogelijkheden.

Walter Knoll Farns Kast


✓ Veelzijdig en vakkundig ontwerp
✓ Architectonisch design
✓ Sterke contrasten
✓ Geïnspireerd op het ‘Farnsworth House’

Vragen over de Farns Kast van Walter Knoll?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Walter Knoll Farns Kast.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Materiaal Hout
Designer EOOS
Garantie 2 jaar
Merk Walter Knoll
Diepte / Lengte 240 cm.
Breedte 58 cm.
Hoogte 90/105 cm.

Farns Kast

Notenhout - H90 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 7.465

Farns Kast

Notenhout - H105 cm.

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 7.528

Farns Kast

Notenhout - H90 cm. - Met deurtjes

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 10.756

Farns Kast

Notenhout - H105 cm. - Met deurtjes

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 10.817

Farns Kast

Notenhout - H105 cm. - Configuratie

Levertijd: 7 - 8 weken
€ 12.819
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit