Vitra Roadshow @ MisterDesign

Vitra Roadshow @ MisterDesign

De Vitra Roadshow komt eindelijk naar Nederland en is exclusief bij MisterDesign te bewonderen. U kunt de tentoonstelling 'The original comes from Vitra' bezoeken van 13 september tot 31 oktober. Kom langs in onze showroom en leer de originele designs van Vitra pas écht kennen!

Klassiekers en eigentijdse designs

De expositie 'The original comes from Vitra' toont een selectie iconische en eigentijdse designs, zoals u ze nooit eerder zag. Aan de hand van schetsen, prototypes en teksten, worden de unieke verhalen achter de meubelontwerpen blootgelegd. Zo leert u bijvoorbeeld de oorsprong en het ontstaan van de moderne Tip Ton Chair uit 2008 kennen en worden de klassieke Panton Chair en Aluminium Chair letterlijk ontleed. 

Waar
MisterDesign, Vughterstraat 278 te 's-Hertogenbosch

Wanneer
13 september t/m 31 oktober 2019
MisterDesign's Vitra acties

Gedurende de Vitra Roadshow bij MisterDesign, van 13 september tot en met 31 oktober, kunt u exclusief profiteren van twee unieke acties. Speciaal voor de échte Vitra fans:

Een Vitra Collector's item cadeau
Bij een Vitra aankoop van 1000 Euro of meer, krijgt u een zwarte House Bird of kleine Wooden Doll van ons cadeau. U mag deze zelf uitkiezen! Deze actie geldt zowel in de winkel als online in onze webshop. 

Een bezoek aan de Vitra Campus in Weil am Rhein
Wanneer u gedurende de expositie een Eames Lounge Chair met Ottoman bestelt, zorgt MisterDesign ervoor dat u deze zelf kunt samenstellen op de Vitra Campus in het Duitse Weil am Rhein. Een inspirerende en boeiende beleving voor iedere designliefhebber! Om de ervaring compleet te maken regelen wij voor u een vlucht en een overnachting voor twee personen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 
House Bird en Wooden Dolls