Vitra Polder Sofa Designer's Choice

By Hella Jongerius

Omschrijving

De Vitra Polder Sofa Designer's Choice is een bijzonder ontwerp van Hella Jongerius. Vitra vroeg dit jaar drie designers om de favoriete versie van hun Vitra Bank uit te tekenen voor de Vitra Sofa Campagne – Designer’s Choice. Hella Jongerius koos voor haar populaire Polder Sofa in kleuren zoals we ze nog nooit eerder hebben gezien! Zachte pasteltinten in geel en roze vormen een vrouwelijk uitziende bank. Net zoals de andere Polder Sofa’s zijn de verschillende vlakken voorzien van andere kleuren en stoffen, want zoals Hella zelf zegt: “Eén kleur is geen kleur, maar wordt gevormd door andere kleuren eromheen”. En hoewel ieder vlak dus anders is, is het wonderbaarlijk hoe het geheel toch rust uitstraalt. Van 1 september 2018 tot en met 31 augustus 2019 is deze limited edition Polder Sofa verkrijgbaar bij een select gezelschap van dealers, waarvan wij er natuurlijk één zijn. Wij nodigen u van harte uit om de bank te komen bewonderen en natuurlijk even proef te zitten!

Deze Limited Edition Polder Sofa is ontworpen voor de Vitra Sofa Campagne en zal alleen gedurende het jaar van de actie verkrijgbaar zijn.

De bank heeft een redelijk stevige, maar heerlijke zitting gevuld met polyurethaanschuim, veren en polyestervlies. Het binnenwerk van hout heeft een pocketvering. Het losse armkussen is vrij te positioneren en is gemaakt van met zand verzwaard polyurethaanschuim. De Polder Sofa is 260 centimeter breed, 82 centimeter hoog en 97 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 35 centimeter. De rugleuning helt een beetje naar achteren. Het model kan zowel in een linkse als rechtse variant besteld worden.

Vitra Polder Sofa Designer's Choice


✓ Limited edition in pastelkleuren
✓ Cadeau: 500 euro voucher van Vitra!
✓ Gekenmerkt door asymmetrie
✓ Naar achter hellende rugleuning
✓ Stevige doch comfortabele zitting

Vragen over de Polder Sofa Designer's Choice van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Polder Sofa Designer's Choice.


 Vitra Sofa Campagne
 Van 1-9-2018 tot en met 31-8-2019 ontvangt u bij aankoop van een Vitra bank  een cadeaucheque van 500,- te besteden aan het Vitra assortiment. Meer  weten over de actie? Klik hier.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Hella Jongerius
Merk Vitra
Diepte / Lengte 97 cm.
Hoogte 82 cm.
Breedte 260 cm.
Zithoogte 35 cm.

Polder Sofa Designers Choice

Links

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.810

Polder Sofa Designers Choice

Rechts

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.810

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit