Vitra Nuage Vaas Keramiek

By Ronan & Erwan Bouroullec

Omschrijving

De Vitra Nuage Vaas Keramiek is een ontwerp van de broers Ronan en Erwan Bouroullec. De succesvolle Nuage vazen serie is naast aluminium nu ook verkrijgbaar in wit keramiek. De wolkachtige vorm van de vaas is afgeleid van de Cloud Module, die het duo ontwierp voor Cappellini in 2002. Sindsdien lieten ze de vorm regelmatig terugkomen in hun werk. Het mooie aan deze vorm is dat u zo meerdere vazen gemakkelijk met elkaar combineert, ongeacht de maat. Iedere vaas sluit namelijk naadloos aan op de volgende. Zo creëert u uw eigen wolkenformatie. Het romige wit van het keramiek is een fijne, zachte kleur die goed combineert in de meeste interieurs en bovendien de plant in de vaas naar een hoger niveau tilt. Elke vaas wordt met de hand afgewerkt, wat kleine verschillen met zich mee kan brengen. De onderkant is voorzien van rubberen stoppen.

De Nuage Vaas is verkrijgbaar in drie maten. Elke vaas heeft een breedte van 19 centimeter en een diepte van 11 centimeter en dus ook 8 van elkaar gescheiden buisvormige holtes waarin bloemen gezet kunnen worden. Het enige verschil zit in de hoogte, die bij small 8 centimeter is, bij medium 16 centimeter en bij large 27 centimeter. Neem ook eens een kijkje bij de aluminium Nuage Vazen, voor het toevoegen van een vrolijke noot!

Vitra Nuage Vaas Keramiek


✓ Met de hand afgewerkt
✓ In een romig witte kleur
✓ Verkrijgbaar in drie maten
✓ Gemaakt van keramiek

Vragen over de Nuage Vaas Keramiek van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Nuage Vaas Keramiek.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Ronan & Erwan Bouroullec
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 11 cm.
Breedte 19 cm.

Nuage Keramiek

b. 19. x h. 8 x d. 11 cm.

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 109

Nuage Keramiek

b. 19. x h. 16 x d. 11 cm.

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 149

Nuage Keramiek

b. 19. x h. 27 x d. 11 cm.

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 189

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit