Vitra Mariposa Bank Designer's Choice

By Edward Barber & Jay Osgerby

Omschrijving

De Mariposa Bank Designer's Choice, ontworpen door Edward Barber & Jay Osgerby, is een prachtige bank van Vitra. Voor de Sofa Campagne van 2018/2019 vroeg Vitra drie van haar designers om hun ideale versie van een bank die zij eerder voor Vitra ontwierpen te kiezen. Barber en Osgerby kozen ervoor om de stijlvolle Mariposa in een jasje van Harald te steken. Deze zachte katoenvelours versterkt het comfortabele karakter van de bank, want comfortabel is hij zeker! Het designduo wilde met de Mariposa dan ook een bank ontwerpen die belonend is op een vrijdagavond, na een drukke werkweek. Een bank waar jij en je geliefde gemakkelijk met z’n tweeën op kunnen liggen. Dit hebben ze mogelijk gemaakt door het innovatieve mechanisme waarmee zij- en rugpanelen apart van elkaar kunnen worden verstel in verschillende posities.

De weerstand is dusdanig afgesteld dat de elementen op hun plaats blijven bij normaal achteroverleunen, maar de gewenste hoek aannemen wanneer er opzettelijk druk op wordt uitgeoefend. De zij- en rugelementen kunnen gemakkelijk, traploos én stil worden versteld. De bank dankt zijn naam dan ook aan de arm- en rugleuningen die als de vleugels van een vlinder uit kunnen slaan (Mariposa is Spaans voor vlinder). De bank is opgebouwd uit een aluminium frame met daarop een vulling van polyurethaanschuim. De kamerkussens zijn gevuld met veren en PU-staafjes. De zithoogte van de bank bedraagt 42.5 centimeter en zakt onder gewicht van de gebruiker tot 28 centimeter.

Deze Limited Edition Mariposa Designer’s Choice is alleen gedurende de Sofa Campagne (1-9-2018 tot en met 31-8-2019) in alle maten te bestellen met een Harald stof naar keuze. Maak online een keuze uit een direct bestelbare variant, of kom naar de winkel om uw favoriete kleur te kiezen.

Vitra Mariposa Bank Designer’s Choice


✓ Limited Edition
✓ Bekleed met de stof Harald
✓ Verkrijgbaar in alle maten

Vragen over de Mariposa Bank Designer’s Choice van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Mariposa Bank Designer's Choice.


 Vitra Sofa Campagne
 Van 1-9-2018 tot en met 31-8-2019 ontvangt u bij aankoop van een Vitra bank  een cadeaucheque van 500,- te besteden aan het Vitra assortiment. Meer  weten over de actie? Klik hier.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Edward Barber & Jay Osgerby
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 101.5-115 cm.
Hoogte 80.5-87.5 cm.
Breedte 238-268 cm.
Zithoogte 42.5 cm.

Mariposa - 2.5-zits

Harald 652

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.810

Mariposa - 2.5-zits

Harald 423

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.910
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit