Vitra Garden Egg Miniatuur

By Peter Ghyczy

Omschrijving

De Miniatures Collection van Vitra brengt de belangrijkste ontwerpen uit de moderne meubelgeschiedenis in miniatuurformaat. Deze miniaturen zijn uitgevoerd in de originele constructie, materialen en kleuren en zijn bij uitstek geschikt als didactisch materiaal voor universiteiten, designacademies en architecten. Hoewel ze soms ook alleen dienen als geliefde verzamelobjecten.

De miniatuur Garden Egg is vervaardigd naar een schaalverhouding van 1:6.

De Garden Egg is een waar kunstwerk voor in je tuin. Met het unieke ontwerp van deze tuinstoel heeft Peter Ghyczy één van de eerste en bovendien één van de meest excentrieke stoelen ontwikkeld die vervaardigd zijn uit polyurethaan. De Garden Egg werd ontworpen en geproduceerd vanaf 1968 en wordt nu nog verkocht! Daarnaast is de stoel te vinden in de collecties van verschillende musea over de gehele wereld. Een stoel en kunstwerk ineen dat ook nog eens wereldberoemd is, kan en mag niet ontbreken in de Miniatures Collection van Vitra.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 4055737012211
Productnr. 20208601
Materiaal Kunststof
Designer Peter Ghyczy
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 14
Breedte 12
Hoogte 7.5

Garden Egg Miniatuur

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 389

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit