Vitra Eames House Bird Walnoot

By Charles & Ray Eames

Omschrijving

De Vitra Eames House Bird Walnoot is een iconisch ontwerp van Charles & Ray Eames. Het Amerikaanse koppel staat bekend om hun collageachtige inrichting in hun woning: The Eames House. Hun interieur is verrijkt met talrijke voorwerpen en accessoires welke ze meebrachten van memorabele reizen. Al meer dan vijftig jaar staat een houten vogel midden in de huiskamer. De vogel is een Amerikaanse volkskunst welke enorm gewaardeerd werd door Charles en Ray, die het design vaak als accessoire gebruikten in hun foto’s.

In de loop der jaren is de Eames House Bird uitgegroeid tot een ware designklassieker die dankzij zijn tijdloze ontwerp een verrijking is voor ieder interieur. Het iconische ontwerp lijkt op zijn dunne pootjes te staan, maar vindt zijn evenwicht in zijn lange staart. Tevens vormt het intrigerende kraaloogje een prachtig detail dat de aandacht trekt.

Het lichaam van de Eames House Bird is vervaardigd uit walnoothout en de pootjes zijn gemaakt van draadstaal. De lengte bedraagt 27,8 centimeter, de breedte 8,5 centimeter en de hoogte 27,6 cm.

Vitra Eames House Bird Walnoot


✓ Designicoon
✓ Tijdloos karakter
✓ Balanceert op zijn lange staart
✓ Intrigerend kraaloogje

Vragen over de Eames House Bird Walnoot van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Eames House Bird Walnoot.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 4055737050237
Productnr. 21503102
Materiaal Hout
Designer Charles & Ray Eames
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 9 cm.
Breedte 21 cm.
Hoogte 28 cm.

Eames House Bird Walnoot

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 319

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit