Vitra Eames Fiberglass Chair DSR

By Charles & Ray Eames

Omschrijving

De Vitra Eames Fiberglass Chair DSR is ontworpen door Charles & Ray Eames. Iedereen kent de Eames Plastic Chairs van Vitra, maar wist u ook dat deze vroeger van glasvezel gemaakt werden? Wegens ecologische redenen werd er begin jaren ’90 gekozen voor polypropyleen, maar nu zijn ze weer in hun oude jasje van glasvezel gestoken. Het productieproces is daarbij wel wat aangepast, zodat het glasvezel milieuvriendelijker verwerkt kan worden. Anders dan de versie van polypropyleen – die nog steeds in productie blijft – zijn er in de kuip van glasvezel de welbekende glasvezelstrepen te zien en kan iedere schaal afwijken in plaatselijke kleurverschillen of gaatjes in het oppervlak. Deze brengen samen de zo geliefde vintage look voort. De stoel is verkrijgbaar in de originele kleuren die geïntroduceerd werden in 1950: parchment, navy blue, orange, elephant hide grey, sea foam green en raw umber. Het draadonderstel met schoren is verkrijgbaar in hoogglans chroom of basic dark poedercoating.

De Eames Fiberglass Chair DSR is 46.5 centimeter breed, 83 centimeter hoog en 55 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 43 centimeter.

Vitra Eames Fiberglass Chair DSR


✓ Naar origineel design uit 1950
✓ Met een zitschaal van glasvezelversterkt polyester
✓ Vintage look
✓ Onderstel in hoogglans chroom of dark poedercoating
✓ Verkrijgbaar vanaf oktober 2018

Vragen over de Eames Fiberglass Chair DSR van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Eames Fiberglass Chair DSR.

 Vanaf 1 oktober verkrijgbaar bij MisterDesign!
 Wilt u op de hoogte gehouden worden over de ontwikkelingen of meer  informatie opvragen? Neem dan contact met ons op via het offerteformulier.
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Charles & Ray Eames
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 55 cm.
Hoogte 83 cm.
Breedte 46.5 cm.
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit