Vitra Amoebe Highback Fauteuil

By Verner Panton

Omschrijving

De Vitra Amoebe Highback Fauteuil is een ontwerp van Verner Panton. Dit vrolijke design is door Panton ontworpen aan het begin van de jaren ’70 en ademt met zijn felle kleur en organische vorm de tijdsgeest van toen. Van origine ontwierp Panton de Amoebe voor zijn beroemde Visiona 2 tentoonstelling. Met deze tentoonstelling liet Panton alle traditionele concepten van interieur en architectuur los en verraste hij de bezoekers met zijn ’levende grot’ van textiel. Later werden vanuit deze tentoonstelling verschillende ontwerpen in gewijzigde vorm geproduceerd voor het grote publiek, waaronder de Amoebe. De fauteuil zit laag bij de grond en biedt goed comfort. Dankzij zijn unieke uiterlijk en fijne comfort is het design perfect voor in zowel formele als informele settingen. Zo zal de stoel voor een uitnodigende en laagdrempelige uitstraling zorgen wanneer deze geplaatst wordt in een kantoor, en een heerlijke loungeplek bieden in uw eigen interieur.

Deze hoge heruitgave biedt nog meer comfort dankzij de flexibele rugleuning. De kern is vervaardigd uit structuurlaminaat en vervolgens bedekt met polyurethaanschuim. Vervolgens is de fauteuil bekleed met een mooie stoffering. Er is keuze uit diverse kleuren en daarnaast is er ook een variant met een lage rug verkrijgbaar.

Zit uw ideale stoffering niet tussen de direct bestelbare uitvoeringen? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Vitra Amoebe Highback Fauteuil


✓ Iconisch design afkomstig uit Visiona 2
✓ Ontworpen in 1970
✓ Keuze uit high back of low back
✓ Uniek uiterlijk en fijn comfort

Vragen over de Amoebe Highback Fauteuil van Vitra?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vitra Amoebe Highback Fauteuil.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Verner Panton
Jaartal 1970
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 88 cm.
Breedte 65 cm.
Hoogte 127,5 cm.

Amoebe Highback Fauteuil

Tonus Rood

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 2.780

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit