Vipp Vipp586 Paper Hanglamp

By Vipp

Omschrijving

De Vipp586 Paper Hanglamp is een ontwerp van Vipp. Vipps ontwerpfilosofie is gebaseerd op het bieden van een verfijnde, tactiele ervaring met producten die zowel in esthetiek als in functie tijdloos zijn. Het Deense merk staat bekend om zijn stevige, stalen ontwerpen. De papieren lampen wijken af van deze traditie, maar zijn wel vormgegeven met dezelfde aandacht voor detail en zorg voor kwaliteit. De lampen zijn geïnspireerd op Aziatische papierambachten en lantaarntradities. Bij het maken van de Paper lampen is gewerkt met oude, traditionele technieken waardoor de lampen een uitstekende kwaliteit hebben. Het handmatige proces waarmee de lampen gemaakt worden, voegt een poëtische dimensie toe. Elke lamp is hierdoor uniek en heeft een eigen karakter.

Het oppervlak van de papieren lampenkap heeft een fijne textuur. In combinatie met de vorm van de lamp ontstaat er een aangename warme lichtverspreiding die ideaal is om kleinere oppervlakken in een grote ruimte te verlichten, zoals de eettafel. Vipp is voor het ontwerp van deze lamp niet geheel afgeweken van zijn materiaaltraditie, want de lamp heeft een constructie van slanke staaldraden. De staaldraden zorgen ervoor dat de lamp een stevige, verfijnde en luchtige vorm heeft. De opening aan de bovenkant van de lampenkap is omhuld met massief donker eikenhout, dit voegt sterkte en stabiliteit toe aan het delicate ontwerp. Uit deze opening komt een metaaldraad, waar de lamp aan hangt, en een transparant snoer. Het snoer is 6 meter lang.

De 586 Paper Hanglamp heeft een hoogte van 45 centimeter en een diameter van 30.5 centimeter. De lamp heeft een E27 fitting waar een LED lamp in kan van maximaal 60W. Aangezien de lamp van papier is kan hij alleen op droge locaties worden opgehangen. De lamp heeft dan ook een IP20 classificatie.

Vipp586 Paper Hanglamp


✓ Geïnspireerd op Aziatische papierambachten
✓ Vervaardigd met oude, traditionele technieken
✓ Unieke textuur op het papieren oppervlak
✓ Delicate vormgeving

Vragen over de 586 Paper Hanglamp van Vipp?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vipp586 Paper Hanglamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Papier
Designer Vipp
Garantie 2 jaar
Merk Vipp
Hoogte 30,5 cm.
Diameter 45 cm.
Dimbaar Ja, via externe dimmer
Lichtbron inbegrepen Niet inbegrepen
IP Waarde IP20
Kabel Lengte 600 cm.
Soort lichtbron E27 max. 60W

Vipp 586 Paper Hanglamp

Dark Oak

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 515

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit