Vipp Vipp15 Pedaalemmer 14 L

By Vipp

Omschrijving

De Vipp15 Pedaalemmer 14 L is een ontwerp van Holger Nielsen. Het is een aanvulling op hetgeen waar het voor Vipp allemaal mee begon: de pedaalemmer die de Deense metaalsmid in 1939 ontwierp voor de haarsalon van zijn vrouw.

Deze Vipp15 Pedaalemmer is een ietwat gemoderniseerde uitvoering van het origineel. De deksel heeft een strakkere vormgeving gekregen maar de brede voet is gebleven, om stabiliteit te garanderen. Deze pedaalemmer is zeer geschikt voor gebruik in de keuken. Met de stijlvolle handvatten kan deze bovendien gemakkelijk verplaatst worden.

De pedaalemmer is gemaakt van gepoedercoat en roestvrijstaal. Aan de onderzijde heeft de emmer een rubberen ring, om de vloer te beschermen tegen krassen. De prullenbak is voorzien van een uitneembare emmer. De deksel heeft een luchtdichte sluiting en een dempermechanisme dat zorgt voor een soepele sluiting van de deksel.

U heeft keuze uit een witte of zwarte variant. Naast deze pedaalemmer bestaat de Vipp prullenbakken serie uit nog twee kleinere en twee grotere uitvoeringen. Ook deze zijn bij MisterDesign verkrijgbaar.

Vipp15 Pedaalemmer 14 L


✓ Geschikt voor tal van ruimtes
✓ Witte of zwarte variant
✓ Hoogwaardig materiaal
✓ Inhoud van 14 liter

Vragen over de Vipp15 Pedaalemmer 14 L?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Vipp15 Pedaalemmer 14 L.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Vipp
Garantie 10 jaar
Merk Vipp
Hoogte 52 cm.
Diameter 30 cm.

Vipp15 Pedaalemmer 14 L

Wit

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 355

Vipp15 Pedaalemmer 14 L

Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 355

Vipp15 Pedaalemmer 14 L

Beige

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 355

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit